Předprodej byl ukončen

Propojení - sebepoznávací víkend
KONCERT / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Hudba – Spirituální / Osobní rozvoj

Propojení - sebepoznávací víkend

12. – 14. listopadu 2021 od 17:00
Trimurti, Lísek

O akci

 POZNEJ SÁM SEBE A OSVOBOĎ SE 
Přijďte se ponořit do sebe skrze čisté bytí a bezpečný prostor na intenzivní ale jemný semináři v krásném prostředí uprostřed Vysočiny s Petrem Vašákem a Simonou Sonlei.

Čistá a hluboká práce na sobě a zároveň i radostná oslava našeho života a Bytí  Každý den budeme sdílet a postupně prohlubovat prožitek, přítomnost a propojení..

Zdravý vztah k sobě jako základ - ponoříme se do rozpoznání našich individuálních potřeb a pravdy v nás, protože jen tak dokážeme naplnit cestu našeho poslání a naplňujících vztahů.

Zažijete prostor pochopení, vlastního emocionálního prožívání, seberealizace a léčení dětských zranění.

Získáte celostní informace o osobním růstu, o tom, co je pro vás právě aktuální. Osvojíte si metodiky sebeléčby, Světelné terapie a proniknete hlouběji do potenciálu svého dýchání pomocí Božského dechu.

Součástí celého víkendu bude dotyk, tanec i zpěv.. ranní procvičení, muzikoterapie, sdílení a osobní podpora v průběhu celého pobytu.. v sobotu se navíc spojíme s intuitivním zpěvem a tancem na kakaové ceremonii.

 

 Popis a obsah jednotlivých částí:

SDÍLENÍ A PŘIJETÍ:
Propojíme se v blízkém kruhu a bezpečném prostoru, kde budeme sdílet osobní i kolektivní témata. V úplné otevřenosti, zranitelnosti a bezpodmínečném přijetí všeho co jest. Tak aby se mohli témata postupně v plynutí ukazovat, otevírat, zvědomovat a zpracovávat.

SEBEROZVOJOVÉ AKTIVITY A MEDITACE:
Máme pro vás připraveno několik způsobů praxe sebepoznávání. Dle nacítění se bude každý den program organicky utvářet a vyvíjet tak, aby bylo otevřeno, zpracováno a podpořeno vše, co je v souladu a nic nebylo blokováno.

LÉČENÍ MUŽKO-ŽENSKÝCH PRINCIPŮ:
Podstatné a aktuální téma v osobním vývoji - zaměříme se na uvědomění a léčení těchto principů v nás samých, našem životě i v našich vztazích s ostatními - ať už v rodině v partnerství nebo ve společnosti. Tak, abychom v těchto principech objevili naši pravou podstatu a sílu.

MUZIKOTERAPIE:
Nedílná součást plynutí. Intuitivní hudba vás bude doprovázet po celou dobu trvání. Vše tak, aby podpořila právě rozvíjený potenciál. Doprovodí nás hangdrum, mísy, zvonkohry, didgeridoo, gong, harmonium, zpěv i reprodukovaná hudba.

BOŽSKÝ DECH:
Objevíte sílu vašeho dechu a dostanete se pomocí něj do rozšířených stavů vědomí. Jde o terapii s komplexní pokročilou dechovou technikou, optimalizující Vaší mysl, tělo a duši, díky které objevíte sílu, kouzlo a obrovský potenciál vašeho dechu. Je založena na kombinování postupů Pranayama jógy a filosofii léčení v rozšířených stavech vědomí a je krásným, intenzivním prožitkem. Série dechových technik kombinovaná s vedenou meditací a intenzivní muzikoterapií, která ve Vás probudí a odkryje Váš plný lidský potenciál a manifestuje lásku, harmonii, štěstí a hojnost. Je to cesta k opětovnému spojení se svou Duší, svým skutečným já a Vaší vnitřní inteligencí a srdcem. Je to návrat do přirozeného stavu Bytí - vděčnosti a jednoty.

SVĚTELNÁ TERAPIE A LÉČENÍ:
Proniknete do této nově vyvinuté metoda léčení, očišťování a terapie pomocí Božského Světla, krystalického kolektivního pole Vašich těl a Kristovského vědomí. Pociťte vaši světelnou podstatu.
Metoda využívá přenosu čistých energií přímo ze Zdroje. Pomocí napojení na krystalické pole těla i kolektivního léčebného prostoru je možné zacelit a opravit to, co je aktuálně možné a třeba. Bez zkreslení, odboček nebo manipulace a v takové míře, jaký jí každý z nás dokáže přijmout - děje se pouze to, co je v souladu s Vaší i Boží vůli.

KAKAOVÁ CEREMONIE:
Léčivý rituál s vědomým spojením s touto silnou jemnou medicínou, podporující nás psychicky i fyzicky. Kakao je super potravina, která má velice stimulující a povzbuzující účinek, je nejen zdrojem živin, ale také krásně otevírá naše srdce a vědomí. Ceremonie bude spojena s otevřením hlasu, hudbou, tancem a tematickým sdílením.

SPOJENÍ S PŘIRODOU:
Vzhledem k okolnímu prostředí a krásné přírodě určitě využijeme i propojení se s její silou a podporou stromů a lesů.

Více informací

 Kdo vás bude provázet?

Simona Mázorová, www.sonlei.cz

Přináším dar jasnovidnosti, prozřetelnosti a lásky, který umožňuje proniknout do podstaty, slouží k pochopení souvislostí a otevírá naše vědomí lásce. Stojím při poznávání a rozvíjení vašeho hvězdného potenciálu, vstupujete se mnou do své síly, autenticity a směru, kterým se chce vydat vaše vědomé, milující Já. Mým darem je přinášet poznatky ze Zdroje přímo pro skupinu nebo jednotlivce, ke kterým mluvím. Po našem setkání cítíte jasnou mysl, "projasní" se vám v jistých souvislostech či problémech, plní radosti, síly a nového dechu - dostáváte se do kontaktu s božským proudem jednoty ve vás.

Petr Vašák, www.aletheia.co.cz

Jsem průvodcem a léčitelem na cestě duchovního vývoje a poznání, poskytuji komplexní systém pro osobní a duševní růst v čisté a jasné formě. Kombinuji celostní hlubinné psychoterapie, světelné energetické léčení, očišťování a aplikace rozšířených stavů vědomí na růst a vývoj člověka. Zabývám se potenciálem vývoje v mnoha směrech, jako jsou muzikoterapie a léčení hudbou a energií, práce s dechem a tělem, šamanismus, tantra, práce s mužsko-ženskými principy a meditační praxe.

 

 

Co je pro Vás zajištěno?:

www.trimurti.cz - krásný areálu uprostřed chráněné krajinné oblasti na Vysočině, který nám bude plně k dispozici. Místo stvořené pro vnitřní transformaci a rozvoj potenciálu člověka.

- Nocleh v 2-3 lůžkové pokoje s koupelnou

- Výborná vege strava: plná penze včetně nápojů

- Bohatý a intenzivní a po okraj naplněný program

- Cenná teorie i praxe

- Osobní podpora v průběhu pobytu

- Kakao a kakaová ceremonie

- Možnost sauny

 

 

Podmínky a přihlášení:

- Příjezd pátek od 16:00, zahájení cca v 18:00, odjezd neděle do 17:00.

- Pro více info tel.: +420737419978, +421949640610

- Celková cena: 4777,-

Částka by neměla být překážkou v případě upřímného zájmu - nabízíme možností domluvy dle vašich možnosti, případně částečného barteru; sleva pro páry.