Akce byla zrušena

Niké Vopalecká & Cup of Jam
KONCERT / VÝSTAVA / Hudba – Pop / Umění

Niké Vopalecká & Cup of Jam

sobota 8.1.2022 od 19:00
Sky Music Club, Ostrava

O akci

Komorní koncert plný vlastní tvorby provázaný příběhy ze studia 1. semestru na Berklee College of Music. 

Niké Vopalecká vystoupí se sedmičlennou kapelou Cup of Jam vynikající svou muzikálností, výbornými vokály a krásnými harmoniemi.

Niké Vopalecká je 20letá zpěvačka, skladatelka a umělkyně z České republiky. Začínala jako frontmanka několika kapel, které hrály jak coververze písní z žánrů jako R'n'B/Funk/Rock'n'roll, tak vlastní tvorbu pro stovky lidí na akcích jako např. JazzOpen Festival, Festivalu v ulicích a nespočtu městských akcí. Odchovaná na světových legendách jako je Stevie Wonder a Alicia Keys, složila několik R'n'B/Pop písní pro populární české umělce. Jedna z nich, napsaná pro Markétu Konvičkovou, dosáhla více než 1,1 milionu zhlédnutí na Youtube. V současné době sídlí Niké v Bostonu, USA, kde studuje na Berklee College of Music a rozvíjí svůj talent a dovednosti pod vedením profesionálních hudebníků. 

Více informací o Niké Vopalecké: www.nikevopalecka.cz, instagram: @nikevopalecka

 

Více informací

Sky Music Club je multižánrové kulturní centrum a hudební klub v centru Ostravy. Nachází se v domě s bohatou historií na ulici Musorgského v těsné blízkosti Stodolní ulice. Pořádají se zde mimo jiné koncerty, divadelní představení, workshopy, školení a firemní akce. Je to také sídlo hudební školy Pop Academy, kam Niké Vopalecká i členové kapely Cup of Jam chodili. 

 

Foto: Marek Stratil, Jan Vlček

Design plakátu: Kaylie Turner