Předprodej byl ukončen

Probuzení vnitřní síly - víkendový kurz v Praze
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / PŘEHLÍDKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj / Tanec

Probuzení vnitřní síly - víkendový kurz v Praze

21. – 23. ledna 2022 od 17:00
Sál Valkýra, Praha

O akci

Probuzení vnitřní síly

Vstupní ochutnávkový kurz v Praze

 

CO TĚ ČEKÁ?

Kurz první úrovně je úvodem na cestě sám k sobě.

🍀  Naučí Tě probudit a vnímat Tvou vnitřní energii, dobíjet ji a obnovovat.

🍀  Ukáže Ti cestu, jak se s její pomocí zbavit svých strachů, úzkostí a pocitu viny, jak zlepšit své zdraví a zharmonizovat vztahy.

🍀  Pomůže Ti najít Tvou sebehodnotu a přijmout se se vším všudy.

🍀  Uvědomíš si, kým skutečně jsi a přestaneš se ohlížet na to, co si o Tobě myslí druzí.

🍀  Naučíš se svobodně projevovat své emoce – i ty, které už dlouhé roky držíš v sobě.

🍀  Objevíš své vnitřní bloky, které Tě omezují při cestě k Tvému vysněnému životu.

🍀  Naladíš se na své vnitřní vedení, intuici, srdce.

🍀  Ochutnáš velmi silnou a účinnou techniku pro sebepřijetí.

🍀  Odneseš si mnohé techniky a cvičení, které můžeš dále využívat v běžném životě při překonávání překážekpro zvládnutí stresu a pro nastolení vnitřního klidu.

Tvoje vědomí ovlivňuje Tvoji budoucnost. Začni žít život jaký chceš. Všechno je možné!

LEKTOŘI

Tomáš Michal

Sportovec, cestovatel milující život a všechno co k němu patří, srdcem lektor a trochu možná i šaman, nadšenec pro zázraky kvantové fyziky v praktickém každodenním životě. Na svých cestách poznal spoustu mistrů, učení a technik, které postupně otestoval v řadě náročných situací a utvořil z nich harmonický celek. Pomáhá lidem na cestě osobního rozvoje nacházet svoje pravé já, osvobodit se od starých programů a vzorců a žít tak ve svobodě a harmonii. Při svém poslání propojuje řadu technik a aktivuje tak jejich plný potenciál. Jeho techniky pomáhají napojit se na svůj vnitřní zdroj a naladit se na nejvyšší vibrace.

Míša Adamová

  • Poskytuje psychoterapeutické poradenství on-line na platformě Terap.io nebo při osobních setkáních. Věnuje se také regresním terapiím (roční výcvik absolvovala u Míly Lukášové) a spolupracuje na koordinaci seberozvojových seminářů v Ivančicích a okolí. Spolulektoruje na kurzech KvanTry. Současně je ve výcviku u tantrické učitelky Ma Ananda Sarita.

Míša sama o sobě: "S manželem Jiřím (ne)vychováváme 3 děti, Štěpána 16, Leonu 13 a Ditu 11 a děti (ne)vychovávají nás. Rosteme spolu. Životem nás doprovází i fenka Adel a kocour Felix. Mou vášní je tantra, tanec, plavání a psaní. V roce 2016 jsem prošla náročnou životní proměnou, nazvala bych ji psychospirituální krizí. Od té doby vnímám nesmírnou velikost a zázrak života, za který jsem vděčná. "