Předprodej byl ukončen

Queenie Universum tour 2022
KONCERT / Hudba – Pop, Rock

Queenie Universum tour 2022

pátek 15.7.2022 od 20:00
Amfiteátr Plaza, Plzeň

O akci

QUEENIE i letošní rok vyrážejí na letní koncerty a v rámci své UNIVERSUM Tour 2022 zavítají v průběhu července a srpna do čtrnácti měst České republiky.

Jedna z nejuznávanějších Queen tribute kapel na světě a suverénně nejúspěšnější Queen tribute kapela v České republice, která se svou show Queen Relived v září 2021 vyprodala třikrát po sobě pražskou O2 arenu, vystoupila na oficiální narozeninové oslavě královny Alžběty II., zavítá v průběhu letní open air tour do čtrnácti českých měst.

Turné svou koncepcí naváže na Universum Tour 2021 a kromě již tradičních zastávek kapela navštíví i zcela nové lokace. Mimo jiné se diváci budou moci těšit na nové písně a nový stage design z pera Martina Hrušky, který pro Queenie navrhl také veleúspěšnou show Queen Relived v O2 areně ze zaří 2021. 

Můžete se těšit na písně legendární skupiny Queen v precizním provedení. Queenie v čele s Michaelem Kluchem si zakládají na přesném a autentickém pojetí skladeb v původních aranžích a tóninách, které doplňují autentickými kostýmy a vizuální show. V neposlední řadě vás čeká ta nejlepší atmosféra, jakou zažijete pouze na živém koncertě.

Vystupující

Queenie (CZ) – web / web

Pořadatel