Předprodej byl ukončen

Druhý degustační večer s Romanem Paulusem
FESTIVAL / Gastro

Druhý degustační večer s Romanem Paulusem

úterý 22.2.2022 od 18:00
Bistro Paulus, Olomouc

O akci

22. 2. 2022 - magické datum, magický večer a únorová degustace č. 2 pod vedením Romana Pauluse a jeho týmu v Bistro Paulus.

Co vás čeká?

2 + 2 = 4 hostů

2 + 2 + 2 = 6 chodů

2 + 2 + 2 = 6 vín

Prvním odhaleným hostem je šéfkuchař Lukáš Hlaváček - šéfkuchař v hotelu Alcron, který pro vás společně s Romanem Paulusem nachystá magické degustační menu.

 

Menu na degustační večer

----

Amuse bouche

---

Řepa, uzený pstruh, crème fraîche

---

Topinamburová polévka, slanina, cibule, krutony

---

Treska, mušle, pohanka, fenykl, lichořeřišnice

---

Vepřová panenka, bůček, fazole, petržel, mangold

---

Pečená bluma, heřmánek, mléko, med

 

Vinaři

J. Stávek - rodinné vinařství situované v němčičském VINAŘSKÉM DVOŘE, který byl postaven v roce 1898. Specializuje se odrůdu Frankovka a je známé také výrobou rosé a fortifikovaných vín. Na vinicích hospodaří ekologicky s prvky biodynamiky. Starají se o ně tak, aby je předali dalším generacím v plné síle. Všechny se nachází v katastru obce Němčičky a  jsou postavené na geologickém podloží zvětřávajícího pískovce.

 

Sv. Václav je malé vinařství z Hustopečí s vlastními vinicemi v obci Kurdějov. Zaměřují se na produkci limitovaných šarží vín a v jejich vinném sklepě se setkává staré s novým. Mají historický sklep s moderní architekturou a moderní technologické zázemí pro zpracování, výrobu a zrání vína.

 

Více informací

Naše bistro má dvě tváře. Každý všední den od časného rána do pozdního odpoledne si u nás dáte výbornou snídani, vyberete z nápaditého obědového menu Romana Pauluse, oceníte kvalitní kávu, snacky, sendviče a dezerty na schůzkách s obchodními partnery, kolegy či přáteli.

O večerech a víkendech nabízíme naše nevšední prostory pro firemní akce, soukromé večírky nebo rodinné oslavy. I my přispějeme svou troškou do mlýna. V následujících týdnech a měsících chystáme pod vedením majitele Romana Pauluse nebo šéfkuchaře Petra Stokláska třeba degustační večeře, školy vaření či zajímavé eventy spojené s uměním a zážitky.

 

----

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce pořadatele

Škola grilování s Romanem Paulusem - 6. června od 17:00, Fort XX. Escot, Křelov-Břuchotín

Škola vaření s Romanem Paulusem - Středomořská kuchyně - 14. května od 17:00, Bistro Paulus, Olomouc

Škola vaření s Romanem Paulusem - Středomořská kuchyně - 15. května od 17:00, Bistro Paulus, Olomouc

Pořadatel