Předprodej byl ukončen

Kamil Střihavka/ The Leaders
KONCERT / Hudba – Pop, Rock

Kamil Střihavka/ The Leaders

pátek 11.11.2022 od 20:00
Tančírna Panský dům, Chotěboř

Vystupující

Kamil Střihavka (CZ) – web / web

Více informací

radiční pražský koncert Kamila Střihavky & The Leaders! se uskuteční 11.11.2022. „Atmosféra tohoto speciálního pražského koncertu je vždy výjimečná a neopakovatelná. Stejně jako tradice, která se pro mě a mé fanoušky stala důležitou součástí každoročního podzimu,“ popisuje událost Kamil Střihavka.

Kamil Střihavka v Tančírně Panský dům Chotěboř vystoupí už po třetí. Projekty jako BSP, No Guitars!, Woo-Doo Band!, či Supergroup se tak spojovaly výhradně s tímto prostorem. Také letos si Kamil se svou brilantní kapelou The Leaders! připravil překvapení, které však návštěvníci koncertu uvidí a uslyší až na koncertě.

Kapela KAMIL STŘIHAVKA & THE LEADERS! hraje ve složení: Kamil Střihavka (zpěv), Petr Henych (kytara), Martin „Maťo“ Ivan (baskytara), Michal Vejskal (klávesy) a Patrik Sas (bicí).

Kamil Střihavka oslovuje již dvě generace fanoušků. Český rockový Ježíš, majitel nezaměnitelného a fenomenálního hlasu, člen Beatové síně slávy a frontman rockových kapel jako Motorband, BSP, No Guitars!, Woo-Doo Band!, The Leaders! a Supergroup – to je Kamil Střihavka. Nenechte si tento koncert a jeho neopakovatelnou atmosféru nabitou energií a poctivým pop-rockem ujít!

Další akce s vystupujícími

Koncert Kamil Střihavka & The Leaders - 22. dubna od 19:00, Návštěvnické centrum Bernard, Humpolec

Vesuf 2024 - 5. července od 14:00 – 6.7., Pastýřská louka, Velenov

Kamil Střihavka & The Leaders na Špilberku - 1. srpna od 18:00, Letní kino Špilberk, Brno

Kamil Střihavka - 3. srpna od 21:00, Svah Zlín, Zlín