Předprodej byl ukončen

Space Of Variations /UA/ | Up!Great /CZ/
KONCERT / Hudba – Metal

Space Of Variations /UA/ | Up!Great /CZ/

čtvrtek 19.5.2022 od 20:00
BARRÁK music club, Ostrava

O akci

Space Of Variations /UA/ 
Neodmyslitelně zásadní kapela současné undergroundové moderní metalové scény. Díky své intenzivní práci a houževnatosti byla tato kapela vystřelena ze své ukrajinské domoviny, aby dokázala, že jejich originální hudba má být součástí mezinárodní hudební scény. Svým přístupem “nikdy to nevzdávej” se dostali až na pódia, kde hráli po boku kapel jako Architects, Eskimo Callboy nebo Adept a sami si vydali několik singlů. Mezi nejvýznamnější počiny patří LP Mind Darknet, jež obsahuje fantastický singl “Tibet”, který má na YouTube už přes 400 tis. zhlédnutí a zaujal nejen fanoušky, ale také lidi točící se kolem hudebního průmyslu. Kapely Space Of Variations si tak všimli i spolubojovníci z jejich rodné země, Jinjer, přizvali je k jejich evropskému tour, díky čemuž měli možnost během pěti týdnů koncertovat před 30 tisíci fanoušky. Ukrajinská elektrárna Space Of Variations objevuje zajímavá zvuková zákoutí a pocity a získává si posluchače tím, že je pohltí nejrůznějšími náladami obsažených v melodiích i textech, prožívají vše od brutálních a nekompromisních momentů po emočně vypjaté.  

 

Up!Great /CZ/
Veronica Hurt a její chlapci.
HC/rock/nu-metalový mix s absolutní ženskou energií. Vydali tři desky, milují míchání stylů nejen ve vlastní tvorbě, ale rádi spojují svá živá vystoupení s kapelami různých žánrů. 
Sdíleli pódia s ukrajinskou crossoverovou smrští Jinjer a v průběhu minulých let se často objevovali na pódiích po boku moldavských nu-metalistů Infected Rain. Na konci minulého roku dokončili v DS studiu nové CD. Z alba jsou zatím venku dva singly s videoklipy - “Everyone Knows the Truth” a “Why?!”.

Vystupující

UP!GREAT (CZ) – fb / insta Space of Variations (UA) – fb / insta