Předprodej byl ukončen

Movie Children of Flamenco / Děti flamenka
KINO / PROJEKCE / Film

Movie Children of Flamenco / Děti flamenka

neděle 12.10.2014 od 18:00
Royal Theatre Cinema Cafe, Praha

O akci

Fascinující svět flamenka skrze nevšední životy dvou vynikajících dětských hudebníků. ENGLISH This is a two-for-one evening – the chance to see the fascinating documentary Children of Flamenco followed by a live concert featuring Prague’s top flamenco musicians and dancers from the troupe Magia del Flamenco.

Příběh dvou mimořádně nadaných dětí, které pochází ze dvou odlišných světů, ale spojuje je láska k flamenku. V pouhých 12 letech vydává Amós Lora své první CD a představuje rodící se hvězdu mezi kytaristy ve Španělsku. Abraham Motos je třináctiletý zpěvák flamenka, jenž vyrůstá v komunitě španělských Gitanos na periferii Madridu.

Film o dětské slávě, různých cestách, které k ní vedou, a fascinující subkultuře flamenka. ENGLISH The film, screened at festivals around the world, tells the story of two 12 year old child prodigies – Abraham Motos, a supremely gifted singer from Madrid’s Gypsy (gitano) neighborhood, and Amós Lora, a young guitarist wowing audience with his virtuosity. This is a documentary about talent, child fame and the different paths taken to get there. The film also provides rare access to the rich subculture of flamenco.