Akce byla zrušena

Skinny Molly, Holeček & Marcel, Bass / Golden_eye.hb
KONCERT / Hudba – Rock

Skinny Molly, Holeček & Marcel, Bass / Golden_eye.hb

pátek 20.5.2022 od 20:00
Klub OKO, Havlíčkův Brod

Koná se v rámci

O akci

Upozornění pořadatele: skupina Skinny Molly zrušila své letošní jarní turné, náhradní termín koncertu bude dodatečně stanoven.

SKINNY MOLLY 

Jižanský název kapely z amerického Nashville přímo odkazuje na příslušnost a provázanost se známou floridskou líhní největších legend jižanského rocku, kterými jsou LYNYRD SKYNYRD, BLACKFOOT a MOLLY HATCHET. Kapelu založil v roce 2004 kytarista, zpěvák a skladatel Mike Estes, který část devadesátých let prožil právě v kapele LYNYRD SKYNYRD.

 

 

Více informací

SKINNY MOLLY (www.skinnymollyrocks.com)

Tvorba SKINNY MOLLY představuje (v intencích jižanského rocku) zdařilý mix country a hutnějšího rocku. Koncertní setlist slibuje zhruba polovinu vlastní tvorby a polovinu skladeb od bývalých členů, samozřejmě nebude chybět erbovní jižanská hymna „Sweet Home Alabama“. Kapela za dobu svého působení vydala tři studiová alba: No Good Deed (2009), Haywire Riot (2013) a Here for a Good Time (2014).

Koncert v havlíčkobrodském klub Oko bude třetím koncertem SKINNY MOLLY na Vysočině. Oba předchozí koncerty byly pro návštěvníky skutečným zážitkem.

HONZA HOLEČEK & PAVEL MARCEL

Matadoři jižanského rocku se umělecky setkávají v akustickém duu. Oba muzikanti mají za sebou pestrou hudební minulost, působili v mnoha kapelách. Pavel Marcel byl dlouhá léta neodmyslitelnou součástí skupiny Pumpa nebo opakovaně koncertoval na evropských turné se Skinny Molly (USA). Rok starou novinkou je jeho angažmá ve Framus Five. Honza Holeček dlouhá léta spolupracuje s Gumou Kulhánkem a právem patří mezi tuzemskou blues-rockovou elitu. Znát ho můžete z kapel Energit, Livin Free a mnoha dalších.

Line up:

20:00 Honza Holeček & Pavel Marcel

21:30 SKINNY MOLLY

23:30 BASS

***

Koncert je součástí 5. sezóny seriálu GOLDEN EYE.