Akce byla zrušena

Komunál - Tlustá Berta
KONCERT / Hudba – Metal, Rock

Komunál - Tlustá Berta

čtvrtek 23.6.2022 od 19:30
Šapito Opava, Opava

O akci

KOMUNÁL

Komunál, dříve Komunální odpad, je rock-metalová kapela z Chlumce nad Cidlinou založená v roce 1992. Lídrem skupiny je zpěvák Luboš Suchánek. Další členové kapely jsou Jarda Bárt Novák, David Hlaváček, Pavel Erny Hanuš, Filip Litera, Radek Plachetka.

TLUSTÁ BERTA

Rocková kapela z Jindřichova Hradce, jejíž tvorba se bude líbit všem příznivcům skupiny Kabát a podobných uskupení. Na hudební scéně působí již více než 20 let a na svém kontě má 7 řadových alb. Tlustá Berta hraje svůj vlastní repertoár s českými texty. Její vystoupení jsou energická a živá... 

Vystupující

Komunál (CZ) – web

Více informací

ŠAPITO TOUR 2022

Vzhledem k tomu, že máme rádi divadlo a hudbu, a protože se nám nepodařilo získat prostory v divadle, tak jsme v roce 2019 seděli a vymysleli, že cirkusové šapitó, by  mohlo být dobrým prostorem pro konání koncertů a divadelních představení. V dubnu 2019 jsme tedy poprvé šapitó postavili v Praze, a hráli celý měsíc. Rok na to jsme hráli celý měsíc v Nymburce a šapitu jsme dali jméno Nymburské šapitó. Věříme, že je za námi pryč doba covidu a zákazu vystupování, a proto jsem zase sedli a vymysleli Šapito turné 2022.

www.sapitotour.cz

Další akce s vystupujícími

Kýpa fest Vraňany - 31. srpna od 16:00, Areál AFK Vraňany, Vraňany