Předprodej byl ukončen

Queer Open Stage: Fourth Edition
DIVADLO / KONCERT / PŘEHLÍDKA / SHOW / VYSTOUPENÍ / TANEČNÍ PARTY / VÝSTAVA / Představení / Hudba / Stand-up / Talk show / Tanec / Umění

Queer Open Stage: Fourth Edition

sobota 30.7.2022 od 20:00
A Maze in Tchaiovna, Praha

O akci

Blackbile Productions uvádí... (for English scroll down)

Queer Open Stage - čtvrtou edici show v Praze, jež nabízí platformu umělcům*kyním napříč žánry, bez ohledu na předchozích zkušenostech!
Každá show je unikátní, neboť se skládá z vystupujících vybraných skrz náš přihlašovací formulář a vždy jednoho speciálního hosta. Průběh show moderuje Melancholia Blackbile, jedna z předních českých drag queens a multi-žánrová performerka produkující řadu queer a kabaretních eventů v Praze.

KDY: 30. července 2022 od 20:00 (vstup od 19:30)
KDE: A Maze in Tchaiovna, Kafkova 18 Praha 6
VSTUPENKY:
200 Kč online
250 Kč v hotovosti na místě

Na naší Open Stage se setkáte s Drag vystoupeními, Burleskou, Živým zpěvem, Akrobacií a dalšími disciplínami performančního umění. Přijďte podpořit začínající artist*ky u jejich debutního vystoupení i zkušené performer*ky s novými akty. Případně přijďte nasbírat inspiraci nebo odvahu a třeba příště budete stát na stagi právě vy! Naše show je LGBTQ+ safe space a prostor pro vzájemnou podporu.

PERFORMERSKÉ OBSAZENÍ:
Speciální host: Multiplicity & Madame Ledet
Rock 'N' Ro
Phallamir (DE)
Amy von Baguette
Clit Doris & Lucinda (DE)
Wendy Adkins
Mrsk
Angel Soup
Moderuje: Melancholia Blackbile

Přihlásit se na nadcházející Queer Open Stage termíny můžete zde: https://docs.google.com/forms/d/1Ez08_0Gb9uiQU3HyVpLBoNWeRM_sFXB_eAlJoJNVQvA/edit

A Maze in Tchaiovna bere hotovost i karty. Akce je určena osobám ve věku 16+, nebo za doprovodu dospělé osoby, která plně přebírá zodpovědnost.

Těšímě se na vás!
____________________________

Blackbile Productions presents...

The Queer Open Stage - the show's fourth edition in Prague giving a platform to artists across genres, regardless of previous experience!
Each show is unique since it consists of performers chosen through our application form and one special guest. The evening is hosted by Melancholia Blackbile, one of the Czech Republic’s premier drag queens and a multi-genre performer producing multiple queer and cabaret events in Prague.

WHEN: July 30th, 2022 from 20:00 (doors from 19:30)
WHERE: A Maze in Tchaiovna, Kafkova 18, Prague 6
TICKETS:
200 CZK online
250 CZK cash at the door

Our Open Stage features Drag performances, Burlesque, Live vocals, Acrobatics and other types of performance art. Join us to support beginning artists during their stage debut as well as experienced performers showcasing their new acts. Perhaps you’d like to come to get inspired or build up courage, and who knows, next time might be your turn to shine on stage! Our show is a safe and mutually supportive space.

PERFORMER CAST:
Special guest: Multiplicity & Madame Ledet
Rock 'N' Ro
Phallamir (DE)
Amy von Baguette
Clit Doris & Lucinda (DE)
Wendy Adkins
Mrsk
Angel Soup
Hosted by: Melancholia Blackbile

You can apply for upcoming Queer Open Stage dates here:https://docs.google.com/forms/d/1Ez08_0Gb9uiQU3HyVpLBoNWeRM_sFXB_eAlJoJNVQvA/edit

A Maze in Tchaiovna accepts cash and cards. This event is suitable for a 16+ audience, or with the accompaniment of an adult, who takes full responsibility.

We look forward to seeing you!

Další akce pořadatele

Summerween 2024 - 15. června od 20:00, PM Club, Praha

Queer Open Stage: 11th Edition - 4. května od 19:00, Klub Kotelna, Praha