Předprodej byl ukončen

Oktoberfest 2022 na Panelce
FESTIVAL / KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Gastro / Hudba

Oktoberfest 2022 na Panelce

22. – 25. září 2022 od 17:00
Panelka, Luleč

O akci

V ceně každé vstupenky je unikatní tuplák s motivem letošního Oktoberfestu na Panelce!

Ročník 2022 bude jinak než rok minulý. Abysme zaručili větší komfort, vyhřívaný stan, dětskou zónu a hlavně, aby nebyly fronty, rozhodli jsme se pro vstupné a omezit kapacitu na 600 vstupenek na den a 100 permanentek.  Za vstupenku/permanentku dostaneš originální tuplák s potiskem, kterej bude jenom tvůj a můžeš z něho ochutnávat šest druhů bavorských piv a tři český speciály uvařený k této příležitosti.
 

Bavorská kuchyně, piva, udírny, grilly, preclíky, pomazánky a hlavně speciální formace Eine gute deutsche Musik a další živé kapely rozvoní a rozehrají Panelkou.
 

Takže Prosst a pocem, kamdeš?!

Doplňující info k vlakům

Sobotní vlaková jízda z Brna a zpět!

Privátní sobotní jízda vlakem z brněnského Dolního nádraží přímo do Lulče a večer zase zpět! Z Brna vyráží v 10:15 z Dolního nádraží. Během jízdy bude podáváno bavorské pivo. Po příjezdu Vás průvodčí vezme procházkou po vsi na Panelku. Vlak na Vás bude po celou dobu akce čekat. Po skončení programu na Vás průvodčí provede zpět na vlak, v Brně na Dolním nádraží budete o půlnoci. Na signalizaci bude napsáno Brno - Panelka Luleč Oktoberfest!

Cena 200 Kč
 

Sobotní vlaková jízda z Vyškova a zpět!

Privátní sobotní jízda vlakem z vyškovského nádraží přímo do Lulče a večer zase zpět! Z Vyškova vyráží v 12:05 z vlakového nádraží. Během jízdy bude podáváno bavorské pivo. Po příjezdu Vás průvodčí vezme procházkou po vsi na Panelku. Vlak na Vás bude po celou dobu akce čekat. Po skončení programu na Vás průvodčí provede zpět na vlak a vlak se vrací do Vyškova. Na signalizaci bude napsáno Vyškov - Panelka Luleč Oktoberfest!

Cena 100 Kč