Předprodej byl ukončen

Taneční dynamická meditace - open class
PŘEDNÁŠKA / PŘEHLÍDKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj / Tanec

Taneční dynamická meditace - open class

čtvrtek 16.6.2022 od 18:00
Rozmarýnek, Brno

O akci

Za rytmu velmi různorodé hudby, podpory slov v rámci mého vedení a dle možností vlastního těla uvolníme přepětí jak na fyzické, emocionální, tak i mentální úrovni... 

 

  •  Takový taneční kineziologický odblok... 
  •  Taková moje srdcovka a specialitka 
  •  Tanečně divadelní historii člověk prostě nezapře... 

 

Po této taneční dynamické meditaci se budete cítit znovuzrozeny, uvolněny a harmonizovány, milé.

Pouze pro ženy... 🌹

 

A co o mých tanečních dynamických meditacích říkají ženy, které se již zúčastnily, ať už fyzicky (či online v době Cov*)?

 

"Eliščiny taneční meditace a setkávání mi pokaždé navodí radost z toho, že jsem žena. Pohyb mi dělá radost a zároveň mi dodává vnitřní klid a uvolnění.
Léta trávím řešením své zdravotní situace lékařskými i alternativními metodami. Od našeho posledního setkání s tancem, meditacemi a sdílením, vnímám výraznou změnu a právě dnes mi byly u lékaře potvrzeny výrazně lepší výsledky za posledních spoustu let. Změnu jsem nečekala a i kdyby žádná nepřišla, vidím, že jsem mnohem spontánnější a laskavější k sobě samé a to je velká věc."
KLÁRA

 

"Taneční meditace je pro mě jednou z nejpřirozenějších forem naladění se sama na sebe stejně jako tanec samotný. Jsem moc vděčná Elišce i sama sobě, že jsem v roce 2020 vstoupila do 9 měsíčního programu Tanečně-emoční akademie. I vzhledem k tomu, co nám tento vysoce transformační rok “přichystal”. Z každé lekce jsem odcházela dokonale uvolněná, zrelaxovaná s pocitem, že všechno co se děje, ať už to na “první pohled” vypadá jakkoli, je v pořádku. Eliška je v mých očích velmi laskavou a vědomou průvodkyní, která je zároveň skvěle ukotvená ve svém těle a dokáže srozumitelně předávat své dary na všech úrovních. V prostoru, který energeticky zastřešuje jsem se vždy cítila v bezpečí a bezpodmínečném přijetí. "
IVETA

 

"Eliška je úžasná průvodkyně - je velmi laskavá, empatická a podporující.  Líbila se mi organizace online podoby - dopředu byly k dispozici všechny informace a tipy, aby vše mohlo následně probíhat nerušeně. Samotný workshop měl příjemnou a bezpečnou atmosféru, kterou doplnila možnost se na Elišku, v případě potřeby něco doladit, obrátit i po jeho skončení. "
KLÁRA

 

"Milá Eliško, na tvoji taneční meditaci často a velmi ráda vzpomínám. Byl to luxusně strávený čas, díky kterému jsem se cítila jako znovuzrozená, plná čisté, nádherné, pozitivní energie. Na tvojí taneční meditaci mi sedlo úplně všechno - tvůj hlas, skladby, témata, povídání, struktura, intimčo, spolumeditánky, délka, prostě dokonalé! Můj vzkaz všem bytostem: určitě, určitě, určitě DOPORUČUJI!  Už teď se těším na další. "
MONIKA 

Více informací

V případě jakýchkoliv zdravotních potíží či v době těhotenství doporučuji svoje individuální potřeby i stav se mnou konzultovat ještě před nákupem vstupenky.

Po nákupu nemůže být brán na výše uvedené zřetel a nebude to důvodem pro vrácení vstupného.

Na akci přijďte, prosím, v plném "společenském zdraví", tedy bez rýmy, teploty, kašle, nevolnosti, střevních potíží či jiné infekce. Dáváte tím najevo svoji ohleduplnost, respekt a úctu ke všem zúčastněným... děkuji. 🥰

Projevy nemoci na místě budou bohužel důvodem pro nezařazení do programu. Děkuji za pochopení.