Předprodej byl ukončen

Oslavy 120 FK Čáslav
KONCERT / SOUTĚŽ / ZÁPAS / ZÁVOD / Hudba / Sport

Oslavy 120 FK Čáslav

sobota 25.6.2022 od 10:00
Stadion Pod Hrádkem, Čáslav

O akci

Hlavní program oslav je naplánován na sobotu 25. června. Od ranních hodin bude na stadionu Pod Hrádkem v čáslavských Vodrantech probíhat turnaj nejmenších fotbalistů klubu (kategorie U7 – U10). Mladí fotbalisté poměří své síly s celky partnerského klubu FK Pardubice a FK Viktoria Žižkov.

Charitativní utkání

Největším sportovním tahákem je charitativní zápas mezi starou gardou Čáslavi a týmem známých osobností TOP REAL PRAHA. Výtěžek z utkání poputuje malému Jakoubkovi, který utrpěl vážné poranění míchy. Malý Jakoubek je synem nejslavnějšího odchovance klubu Petra Jandy, jenž působil ve Slavii Praha a s českou reprezentací do dvaceti let získal na MS stříbrné medaile. Po utkání se diváci mohou těšit na autogramiádu aktérů zápasu.

Herní zóna pro děti

Pro děti bude v areálu připraveno vyžití v podobě skákacích hradů, skluzavek, nebo dráhy pro šlapací motokáry. Odpoledne si děti užijí show kouzelníka Davida Kopeckého. Na hlavním stadionu pak před hlavním utkání a v jeho přestávce proběhnou taneční vystoupení skupin z DDM Čáslav.

Večerní taneční zábava

Celodenní program uzavře venkovní taneční zábava, která v areálu odstartuje v 18 hodin. K tanci a poslechu zahraje na Kutnohorsku oblíbené hudební uskupení 4G Hudba Kutná Hora.

Bohatý výběr občerstvení

Postaráno bude také o chuťové buňky návštěvníků oslav. K dispozici bude občerstvení v restauraci Na hřišti. Chybět ovšem ale nebudou ani stánky se zmrzlinou, cukrovou vatou, pizzou nebo speciální mobilní koktejlový bar.

Více informací

Podrobný program dvoudenních oslav 120 výročí založení FK Čáslav naleznete na oficiálních webových stránkách klubu:

www.fkcaslav.cz.