Předprodej byl ukončen

Kecy & politika v Havlíčkově Brodě (live podcast)
SHOW / VYSTOUPENÍ / Stand-up / Talk show

Kecy & politika v Havlíčkově Brodě (live podcast)

úterý 10.1.2023 od 18:00
Klub OKO, Havlíčkův Brod

O akci

Podcast šéfkomentátora Reflexu Bohumila Pečinky a Petrose Michopulose, muže, který se čtvrtstoletí zabývá marketingem a politikou v live verzi.

Současná politika pohledem dvou rozdílných osobností, kteří se nebojí říct své názory. Nekorektní podcast, v němž se věci zasazují do kontextu a přísně se tu oddělují prázdné kecy od skutečné politiky.

 

Více informací

KECY A POLITIKA ZNOVU V BRODĚ

Svrchovaně politický podcast Kecy & Politika vznikl na jaře loňského roku. V úterý 21. dubna 2021 byla odvysílána první epizoda s prorockým názvem "Zeman je z Vrbětic vyděšený. Skončí jako zrádce národa?"

Dlouholetý komentátor Reflexu Bohumil Pečinka a expert na politický marketing Petros Michopulos od té doby natočili 70 dílů (stav v polovině srpna 2022) plus několik rozhovorových Tří mačet a dalších speciálů.

První setkání obou protagonistů s fanoušky v Havlíčkově Brodě proběhlo ve čtvrtek 30. září 2021, tedy osm dní před sněmovními volbami, které byly tehdy hlavním tématem setkání.

Podruhé jsme se setkali v klubu Oko v úterý 12. dubna 2022 při křtu knihy Kecy & politika: Jak jsme začali a ještě neskončili.

Třetí setkání s oblíbenými protagonisty se uskutečnilo netradičně na havlíčkobrodském náměstí v rámci oslav 30 let Tiskárny Havlíčkův Brod a.s.

Konečně čtvrté setkání s fanoušky v Havlíčkově Brodě nabídne volební speciál pouhé tři dny před termínem prvního kola prezidentské volby.

Hodinový dialog dvou debatérů bude pokračovat diskusí s publikem. Hledáte-li složité odpovědi na jednoduché otázky nebo naopak, je tu unikátní příležitost dozvědět se "kudy běží zajíc“. Od dvou profesionálů, kteří politické dění sledují zblízka celý svůj dospělý život.