Předprodej byl ukončen

Factorial! Orchestra: Fact! Party
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Blues, Jazz, Klasika, Pop, Rock

Factorial! Orchestra: Fact! Party

sobota 5.11.2022 od 19:30
Kongresové centrum ALDIS, Hradec Králové

O akci

Vrcholný koncert Factorial! Orchestra tohoto roku je tady!
Na naší Fact! Party završíme letošní kompletní změnu repertoáru, ne které pracujeme od začátku roku. Můžete se těšit na minimálně 5 premiérových písní, ale také na energickou show, originální aranže a vůbec vše co od nás znáte a máte rádi. Chceme navíc atmosféru tohoto koncertu zvěčnit na několika živých klipech, které na něm budeme natáčet.

Těší se na vás zpěváci Kuba Kubín, Zdeňka Borecká, Bára Profousová a taky 21 vašich oblíbených muzikantů v čele s krotitelem Zdeňkem Boreckým.

Kongresové centrum Aldis, 5. 11. 2022

Doors: 18:45

Start: 19:30

Vstupné:
Předprodej - do 19. 10. na stání i sezení 250 Kč, poté 290 Kč
Na místě - 330 Kč

Více informací

Factorial! Orchestra je big band z Hradce Králové, který se vymyká všem zvyklostem tohoto stylu. Pod vedením kapelníka, aranžéra a trombonisty Zdeňka Boreckého je playlist složen téměř výhradně z originálních aranží známých skladeb převedených do funku, popu nebo moderního jazzu. Kapela je jedinečná nejen svým repertoárem, ale i vizuálně. Oproti tradičnímu bigbandovému postavení, s dechovými nástroji ve vyrovnaných řadách v popředí, dominuje ve Factorial! Orchestra rytmická sekce obklopená stojícími dechaři, což je plně v souladu s druhem muziky, kterou lze na jeho koncertech slyšet.