Předprodej byl ukončen

SUHR webinář: Ideální LinkedIN profil
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

SUHR webinář: Ideální LinkedIN profil

středa 26.10.2022 od 18:00
Zoom, Online

O akci

O akci

Ideální LinkedIn profil

Na webináři si společně ukážeme, jak si z pohledu HR vytvořit takový LinkedIn profil, který bude pomocníkem pro vaši práci i kariéru. Zaměříme se na to, jak vyniknout mezi ostatními uživateli, jak být pro své kandidáty dobře zapamatovatelní a důvěryhodní, ale také na co nezapomenout nebo čeho se vyvarovat. Podíváme se více na to, jak zaujmout kandidáty a jak prezentovat sám sebe jako schopného HR/Recruitera, i když jste v oboru třeba jen krátkou chvíli. Na vše se koukneme přes ukázky, budete se moct na cokoli zeptat a rovnou Váš LI profil začít upravovat. 

 

Na co se na webináři konkrétně a prakticky zaměříme? 

  • Čím zaujmout jako HR na LinkedIn, získat nová propojení a rozšířit si síť kontaktů napříč obory 
  • Na co u LI profilu nesmíte nezapomenout
  • Nejčastější chyby a nejlepší vychytávky na LI profilech
  • Jak vytěžit LinkedIn pro svoji práci v HR a i mimo ni 

 

Pro koho je webinář vhodný?

Webinář je určený hlavně začínajícím HR/Recruiterům, kteří díky němu vylepší svůj LI profil a zlepší své výsledky v rámci náboru. 

 

O řečníkovi:

Petra Nulíčková

Petra v současnosti působí jako HR manažer pro skupinu Pale Fire Capital. V minulosti působila v Alze. Jako HR manažer je silně zaměřená na hiring, data a efektivitu náboru. Celou oblast HR vnímá jako people experience. Ráda píše a publikuji odborné články, aktivně působí v profesních HR a marketingových komunitách. Obdržela profesionální cenu Recruiter roku 2019 a HR osobnost roku 2020.

 

Všem registrovaným je k dispozici po skončení webináře záznam! 

 

Těšíme se! 

SUHR tým

 

 

*Přihlášením na SUHR akce souhlasíte se Zásadami zpracování osobních údajů, které naleznete na https://suhr.cz/ochrana-osobnich-udaju/.