Předprodej byl ukončen

AMP. w/ BILLY BARMAN & PROFESSOR LEOPARD @ KABINET MÚZ
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

AMP. w/ BILLY BARMAN & PROFESSOR LEOPARD @ KABINET MÚZ

čtvrtek 27.11.2014 od 20:00
Kabinet MÚZ, Brno

O akci

Kabinet Múz presents AMP.! Na druhém vydání AMP. bude chlastat Profesor s Barmanem. Přijede jedna z nejpovedenějších slovenských kapel současnosti: Billy Barman! Podpoří je domácí Professor Leopard a dorazíme se na barové afterparty plné vynikající hudby.

BILLY BARMAN (live/SK)

Mýtickými príbehmi opradená kapela, ktorá v súčasnej zostave prezentuje jednu z najživších kapiel slovenského hudobného spektra. Hrajú zmes identifikovateľného, podmanivého indie rocku, kde sa hravé texty striedajú s ľúbivými aranžmánmi, pričom občas zaznievajú trefne použité, subliminálne ľudové motívy. S aktuálnym albumom Modrý Jazyk valcujú pódiá klubov a festivalov po celom Česku aj Slovensku. Je to kapela, ktorá sa len tak ľahko neopočúva, preto tento koncert odporúčame, aj keď už ste jeden v minulosti zažili, sú to super chalani a tešíme sa, že ich uvidíme premiérovo aj v Kabinete Múz!

https://www.facebook.com/billybarman.sk

http://www.billybarman.sk/


PROFESSOR LEOPARD (live/CZ)

O dost tvrdší než Coldplay, možná lepší syrovější náhražka rozpadnuvších se Charlie Straight... Nadějná šelma české indie scény prometává kluby nejen v Česku a na svou kořist si počíhá v Kabinetu...

https://www.facebook.com/professorleopard

http://www.professorleopard.cz/


+ DJs TBA