Předprodej byl ukončen

FLERET akusticky + JINDRA KEJAK
KONCERT / Hudba – Folk / Country, Rock, Worldmusic

FLERET akusticky + JINDRA KEJAK

sobota 11.2.2023 od 20:00
Kulturní dům Dvorana, Loket

O akci

Vystoupí: Jindra Kejak, Fleret a pár písní zahrají dohromady

FLERET

folkrocková legenda

Hudební skupina, která vznikla v roce 1983 ve Vizovicích a která letos vystupuje již 38. rokem po celé České republice se vyznačuje svou nespoutanou energii, která probíhá na koncertech a díky níž si získává velkou fanouškovskou základnu. Její věkové spektrum čítá neuvěřitelné věkové rozpětí od 1-90 let. Svým valašským repertoárem a vlastní tvorbou, která již zlidověla, je často označována jako dvorní kapela Valašského království. Vlastní tvorbou písní vzdává hold běžnému životu. Kapela si ráda zahraje na všech možných akcích a tudíž ji můžeme vídat jak v malých sálech v akustické sestavě, tak největších pódiích na velkých festivalech. Za svou dobu trvaní Fleret vydal již celkem 18 řadových desek, iPíčko, dvě DVD, a 5 LP, 2 knihy a 3 zpěvníky. 17 let vystupovala s královnou lidové písně Jarmilou Šulákovou.

Fleret Akusticky
Akustická sestava Fleretu hrává v menších sálech kulturních domů a divadel to nejlepší ze své tvorby, a to ve složení: frontman Zdeněk Hrachový (kytary, zpěv), Stáňa Bartošík (housle, zpěv) a Rosťa Koplík (cajon, různé rytmické nástroje, zpěv).

JINDRA KEJAK
Český písničkář Jindra Kejak, se pohybuje po různých soutěžích a malých scénách od roku 1996. Větší „boom“ ale zaznamenal v roce 1999, kdy zvítězil na Plzeňské portě a zahájil spolupráci se Zdeňkem Vřešťálem a Víťou Sázavským z kapely Nerez.
V roce 2003 vydal své čtvrté album s názvem Holky rohatý, na kterém vyšel jeho asi největší hit – píseň Vizovice, která vznikla ve spolupráci se skupinou Fleret.

"hudba, která bodne..."

PŘEDPRODEJ: 250 Kč

Na místě: 300 Kč

Vystupující

Fleret (CZ) – web