Předprodej byl ukončen

Tribute2Headhunters
KONCERT / Hudba – Blues, Jazz, Klasika

Tribute2Headhunters

sobota 1.4.2023 od 20:00
Kulturní dům Dvorana, Loket

O akci

Kdybychom se zeptali, co spojuje muzikanty Tribute2Headhunters nejvíce, odpoví vám jednoznačně – funk! Vzdát hold geniálnímu pianistovi, skladateli a průkopníkovi syntezátorů Herbiemu Hancockovi a především jedné z jeho nejenergičtějších a nejosobitějších formací – The Headhunters.
To byl nápad, se kterým klávesista Vít Pospíšil přišel za bubeníkem Ottou Hejnicem a volba spoluhráčů byla předem jasná. Kytarový styl Lukáše Chejna je synonymem groovu a funku a baskytarista Tomáš Uhlík je neomylným pilířem, na kterého se všichni hráči mohou spolehnout. Navíc je jejich vzájemná chemie léty ověřená působením v kapele Jazz Efterrätt. Do funkově nabité rytmiky pak přizvali jednoho z předních evropských sólistů, trumpetistu Jana Hasenöhrla, který bravurně spojuje precizní klasickou techniku hry s vytříbenými jazzovými sóly, a ostříleného saxofonistu Davida Fárka.
Vzniknul tak ojedinělý projekt, který u nás nemá srovnání. Jazz, funk, elektronika a improvizace překračující obvyklé hranice žánru v podání špičkových hudebníků vám náležitě zvednou tlak!
Program
Herbie Hancock, autor skladeb
Watermelon Man
Spider
Butterfly
4 A.M.
Chameleon
Hang Up Your Hang Ups
Účinkující
Jan Hasenöhrl, trubka, křídlovka
David Fárek, soprán a tenor saxofon
Vít Pospíšil, klávesy, melodika
Lukáš Chejn, elektrická kytara
Tomáš Uhlík, baskytara, kontrabas
Otto Hejnic, bicí

299,- v předprodeji, 350,- na místě