Předprodej byl ukončen

Jíří Pek - muzikálový koncert v Divadle Bez Hranic
DIVADLO / KONCERT / Představení / Hudba

Jíří Pek - muzikálový koncert v Divadle Bez Hranic

pátek 3.2.2023 od 19:30
Divadlo Bez Hranic, Praha

O akci

Jedinečný komorní muzikálový koncert v prostředí nuselského Divadla Bez Hranic proběhne v pátek 3. února od 19:30 v divadelním sále na adrese Praha 4, Křesomyslova 14, a to za klavírního doprovodu profesora Pražské konzervatoře, koncertního korepetitora Daniela Hůlky, pana MARTINA RADY🎹

Účinkující Klára JELÍNKOVÁ a Jiŕí PEK jsou dvojice, která se prvně na jevišti potkala v  rámci muzikálového projektu Monte Cristo, kde Klára ztvárnila řeckou princeznu Haydeé a Jiří hlavní roli hrabě Monte Crista. 
Na koncertu zazní ty nejlíbivější a nejemotivnější muzikálové skladby v českém jazyce. 

Více informací

Jiří PEK studoval zpěv na pardubické konzervatoři, dále se zdokonaloval soukromými hodinami od sólisty Státní opery a pedagoga AMU, pana Romana Janála a od roku 2021 je studentem muzikálových lekcí Daniela HŮLKY. 
Ve svých začátcích vyhrál pěveckou TV soutěž Rozjezdy pro hvězdy, DO-RE-MI a Caruso Show. Zpíval na charitativních koncertech Davida Novotného (Muž roku / Večer pro dobrou věc). V rolích Javerta, Draculy a Monte Crista účinkoval v muzikálovém turné Pocta muzikálovým libretům Zdeňka Borovce. Za časů covidových lockdownů zpíval na charitativních koncertech Petra Tomečka po boku Bohuše Matuše, Kateřiny Brožové, Bohouše Josefa, Daniela Hůlky, Jiřího Březíka aj. 
Je autorem textu připravovaného muzikálu ONĚGIN a manažerem hudebního skladatele a zpěváka JIŘÍHO BŘEZÍKA (autor hitů Naprosto nezbytné, Za každou chvíli s tebou platím / zpěvák většiny epizod TV pořadu Máme rádi Česko,...)

Klára Jelínková studovala herectví na Pražské konzervatoři a zpěv na konzervatoři Jaroslava Ježka. V epizodách TV seriálu Ulice jste ji vítali jako Sabinu Šámalovou.  Od roku 2015 účinkuje v muzikálech Děti ráje, Mefisto, Sugar, Voda nad Vodou. V muzikálu TARZAN, jehož autorem hudby je Phil Collins,  hraje dokonce hlavní roli Jane - půvabné mladé botaničky, do které se Tarzan zamiluje. 
Působí jako vokalistka doprovodné kapely Jakuba Smolíka,  účinkovala na koncertech s orchestrem Karla Vlacha. V rámci tzv. off stage zpívala sbory i v muzikálech Tř oříšky pro Popelku, Rocky, Čarodějka, Bránický zázrak.
Věnuje se individuální výuce zpěvu pro začátečníky i pokročilé a koncertuje zejména v létě v zahraničí.