Předprodej byl ukončen

Sto zvířat, No Body Boys
KONCERT / Hudba – Punk, Rock

Sto zvířat, No Body Boys

sobota 18.3.2023 od 20:00
Sokolovna, Nový Bydžov

O akci

Po devíti letech dorazí do Sokolovny v Novém Bydžově kapela STO ZVÍŘAT!

Naposledy u nás tato rytmická kapela zahrála 28. 3. 2014 a v sobotu 18. 3. 2023 u nás zahraje znovu. V Novém Bydžově kapela vystoupila naposledy v létě 2017 na koupališti.

Kapela STO ZVÍŘAT vznikla v roce 1990 a stala se průkopníkem tehdy u nás téměř neznámých žánrů ska a rocksteady. V porevoluční době, která přála spíše undergroundovým kapelám, přišla s veselými melodiemi, tanečními rytmy a s mimořádně kvalitními texty Tomáše Belka. S tímto koktejlem posléze doplněným i o reggae nebo swing se už 33 let drží na špičce jak klubové, tak festivalové scény. Devítičlenná úderka má za sebou více jak 2400 koncertů u nás, ve Spojených státech, Francii, Německu, Švýcarsku, Belgii a Slovensku. Na svém kontě má 12 řadových alb a nespočet účastí na různých kompilacích. Rovněž se věnuje pravidelně natáčení klipů, kterých má v archivu okolo dvacítky. V posledních letech nastoupilo do kapely několik výrazných mladých muzikantů, kteří přinesli novou energii. Kapela se nachází v tuto chvíli zřejmě ve své vrcholné formě, o čemž svědčí nejen reakce fanoušků, ale i odborné kritiky. V současnosti kapela nahrává novou desku, tak se třeba dočkáme i nějakých novinek?

Jako druhá kapela v pořadí se v sobotní večer představí Novobydžovská sestava s názvem NO BODY BOYS, tahle kapela vznikla v roce 2020 za dob všemožných vládních omezení a karantén. Frontmenem kapely je známý "pankáč" Štěpán Málek. Kapela zahraje také vlastní tvorbu v rodném jazyce, definice jejich hudebního stylu by se dala nazvat art-rock s náznakem SKA a reggea.

Vystupující

Sto zvířat (CZ) – web No Body Boys (CZ) – bandzone

Pořadatel

TJ Sokol Nový Bydžov