Předprodej byl ukončen

MYDY RABYCAD - křest alba GLAMTRONIC
KONCERT / Hudba – Elektronika

MYDY RABYCAD - křest alba GLAMTRONIC

čtvrtek 19.3.2015 od 21:00
Kabinet MÚZ, Brno

O akci

Křest nově připravovaného alba Glamtronic od Mydy Rabycad! Společně s nimi vystoupí Dj a producent Troy Savoy (etage noir) z Rakouska a Dj Mackie Messer.

Mydy Rabycad na začátku roku nastoupili do studia a všem přátelům houpavých groovů a tvrdých elektronických beatů připravili možnost pořídit sobě či blízkým a přátelům dárek, se kterým se pak mohou těšit na březen: Vstupenky na brněnský křest nového alba Glamtronic.

Brno přivítá kapelu ve čtvrtek 19. Března 2015 v Kabinetu múz a s Mydy Rabycad se na pódiu objeví zajímaví hosté. Podpoří je renomovaný rakouský DJ a producent Troy Savoy (který patří do crew Etage Noire, sdružené kolem Parova Stelara) a průkopník českého electroswingu DJ Mackie Messer.

„Už teď se těšíme jak do studia, tak na březnové křty, kde se to chystáme pořádně rozjet,“ zve zpěvačka Žofie Dařbujánová a pánský trojlístek kvarteta dodává: „Můžete se těšit na sound kapely, který je pro nás signifikantní a zároveň přinese spoustu nového. Můžeme říci, že Glamtronic je správné označení toho, co na desce uslyšíte.“

Mydy Rabycad také úspěšně expandují do zahraničí. Petr Blažek, který je s kapelou již od vydání prvního alba a zajišťuje kapele management a zvuk dodává: „Díky spolupráci s několika renomovanými agenturami se letos vydáme na cesty po evropských klubových a festivalových podiích a možná zamíříme i mimo náš kontinent. Na domácí fanoušky určitě nezanevřeme, jen budeme doma k vidění a slyšení méně, než v uplynulých letech. Ale s o to větší chutí tu budeme hrát, což si posluchači budou moci poslechnout na obou křtech v Brně a Praze.“