Předprodej byl ukončen

Echoes presents HVOB /AU/
KONCERT / Hudba – Elektronika

Echoes presents HVOB /AU/

pátek 20.11.2015 od 21:00
Fléda, Brno

O akci

Na další etapu elektronického festivalu ECHOES na Flédu zavítají jako headlineři rakouští HVOB.

 

HVOB je zkratka pro Her Voice Over Boys. Producentka, skladatelka a zpěvačka Anna Müller a producent Paul Wallner vystupují naživo s bubeníkem. Tím se jejich deep house, bass music, melancholické melodie a abstraktní texty dostávají do další originální dimenze. Podle renomovaného berlínského magazínu zaměřeného na elektronickou hudbu, patřili proto HVOB mezi koncertní špičku roku 2013.

HVOB

HVOB - Anna Müller a Paul R. Wallner spolu fungují od roku 2012, jejich elektronický sound ale zní tak, jakoby se znali od nepaměti. ON vládne mixu a čaruje s vrstvami zvuků. ONA pečlivě boří jeho rytmický systém něžnými dávkami zpěvu a nenápadně buduje na pianu hlavní dějovou linku jejich famózního vystoupení. Spolu s bubeníkem střídají všechny polohy elektronické hudby: od sofistikované práce s rytmem přes emotivní klávesové výbuchy po čistou taneční hru s melodikou.

Jejich poslední album s názvem TRIALOG patří mezi ty projekty, které uhranou téměř všechny vaše smysly. Armosféru k desce HVOB dokreslují i videoprojekce a uměleckými instalace, se kterými HVOB pomáhá VJ licherloh a umělec Clemens Wolf. Zvukově se deska pohybuje na temnější straně house, který okořeňuje melodickými vsuvkami a melancholickým zpěvem.

 

Za tři roky fungování vydali HVOB dvě alba a vystoupili v desítkách států v klubech i na festivalech. Jen pár měsíců poté, co vyvěsili své tracky na Soundcloudu, už nahrávali pod známým labelem Stil vor Talent své debutové album. Následovaly pozvánky do klubů a na festivaly Melt! a světově prsolulý SXSW v americkém Texasu. V roce 2013 pak získali od časopisu De:bug ocenění druhý nejlepší světový live-act za rok 2013. Hypnotický zážitek z jejich vystoupení letos zažili i čeští fanoušci na festivalu Colours of Ostrava.

 

Omezený počet vstupenek v první vlně jen za 260 Kč 

 

www.hvob-music.com/