Předprodej byl ukončen

CoreGirls.cz Halloween Party

CoreGirls.cz Halloween Party

sobota 31.10.2015 od 17:00
Panoptikon Barikáda, Praha

O akci

O Halloweenské noci i dnu -  31.10.2015, proběhne v žižkovském husitském kostele “Žižkostel” benefiční akce pod hlavičkou coregirls.cz (a také za pomoci Žižkovské crew).

 

Veškeré vybrané finance poputují na podporu Nízkoprahového klubu Husita a komunitního centra Žižkostel. Tyto instituce pomáhají lidem, co to nejvíce potřebují - dětem a lidem na okraji, kterým ostatní ukazují záda. Všichni, kteří aktivně řeší problémy v naší společnosti, ne jenom na Žižkově, mají náš obdiv a plnou podporu. Peníze se využijí na zvelebení a opravy prostoru Žižkostela ( na letní Žižkovské Noci jsme na benefiční akci v cross clubu vybrali přes 20 000Kč, které pomohli opravit toalety v sklepním patře kostela), rozvoj nízkoprahového a komunitního centra a na další potřebné věci, které pomáhají Žižkostelu ve fungování a přežití.

Odpolední program bude jak pro děti, tak dospělé. Můžete se těšit na vyřezávání dýní, vyrábění masek a malování na obličej, promítání hororů ve sklepě a také speciální dýňové menu za dobrovolný příspěvek ( pečené dýně, dýňová polévka, muffiny, koláče atd).


Večerní program bude ve znamení kapel, které podporují myšlenky této benefiční akce a jsou zároveň našimi přáteli. Vystoupí tak the.switch, Eat Me Fresh, No Chance of Recovery, Kannout, ef co., Grosswell, Lezok a Terapie. O afterparty se postarají Them Darned Teenagers a skotský DJ host Samurai Breaks.

 

Jelikož se jedná o Halloween, celý prostor bude tématicky vyzdobený a od vás požadujeme jediné - DRESSCODE - Halloweenský převlek/maska/kostým. Ať už chceš jít za čarodejnici, zombie, Harryho Pottera, známou osobnost, superhrdinu či vesnického buráka, tvoje nová identita bude více než vítána. Na akci může každý samozřejmě dorazit i bez kostýmu, i když to neuvidíme zcela rádi a přijdete o spoustu výhod :).

coreGirls.cz jsou unikátní projekt hudebního webmagazínu coreMusic.cz , který si klade za cíl podpořit (nejen) tuzemské alternativní krásky, spjaté s hudbou, tetováním, modifkacemi a uměním všeobecně, ale také mladé fotografy či clothingové brandy.


Akci pro vás připravují coreGirls.cz, Žižkovská Noc crew, Žižkostel s nejmilejším Herym, The.Switch a Bandzone.cz

Další akce pořadatele

The.Switch - Skrytý místa tour 2024 + special guest Severals - 3. května od 19:00, Klub OKO, Havlíčkův Brod