Předprodej byl ukončen

Korben Dallas /SK/ + Kieslowski
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Korben Dallas /SK/ + Kieslowski

čtvrtek 21.4.2016 od 20:00
Fléda, Brno

O akci

Nejcharismatičtější slovenská alternativně rocková kapela se vrací na Flédu s novými songy #concert #alternative

Označit kapelu Korben Dallas za možná nejzajímavější formaci na současné slovenské scéně není nijak přehnané. Rockové trio získalo v Čechách i na Slovensku velkou oblibu a s novou deskou "Kam ideme" mají našlápnuto k dalšímu skvělému roku. 

Přidejte se k facebook události! 

Hudbu Korben Dallas doprovází nezaměnitelný hlas zpěváka Juraja Benetina a především nevšedně všední texty, které se ladně nesou na alternativně rockových melodiích. 

 

Více informací

Historie bratislavské kapely Korben Dallas se datuje do roku 2010. Její debutové album Pekné cesty (2011), které vzniklo jako živá nahrávka z koncertu, bylo okamžitě nominováno na RadioHead Awards v kategorii Album roku – cena kritiků. V roce 2013 vydali Korben Dallas desku Karnevalová vrána. Ta zaznamenala obrovský úspěch na Spotify i ve slovenských hudebních kruzích. 

 

Zatím poslední deska Kam ideme vyšla v roce 2015 s kapela ji natočila spolu se Symfonickým orchestrem Slovenského rozhlasu. Album obsahuje písně Korben Dallas v upraveném aranžmá pro velký orchestr plus dvě zcela nové písně. V písni Sen hostuje Aneta Langerová. 

Za svou krátkou historii stačilo trio v obsazení Juraj Benetin (kytara, zpěv), Lukáš Fila (baskytara) a Ozo Guttler (bicí) doma na Slovensku posbírat tituly za nejlepší album, singl i živou kapelu. 

Další akce pořadatele

Fanfare Ciocărlia - 12. května od 20:30, Fléda, Brno

Max Cooper (UK) LIVE 3D/AV - 16. května od 20:00, Fléda, Brno

Midi Lidi + Koňe a Prase - 25. dubna od 19:00, Fléda, Brno

FVCK KVLT + Dušan Vlk - 4. května od 20:00, Fléda, Brno

Sunnbrella - 4. června od 19:00, Fléda, Brno

Mudhoney - 19. září od 20:00, Fléda, Brno

Pořadatel