Předprodej byl ukončen

Eddie Stoilow
KONCERT / Hudba – Blues, Folk / Country, Jazz, Klasika, Pop, Punk, Rock, Worldmusic

Eddie Stoilow

čtvrtek 24.11.2016 od 19:30
KC Semilasso, Brno

O akci

Eddie Stoilow vydává intergalaktické album Jupiter.

Skupina Eddie Stoilow se hlásí s novým albem. Pojmenovala ho Jupiter a vydá ho začátkem května. Novinku avízuje singl Sun Is Shining, který se právě vydal na oběžnou dráhu rozhlasovým éterem.

Nové album vyjde dva a půl roku po předcházejícím Sorry! A zatímco titulní stranu předchozí desky osídlili dva kosmonauti – junioři, novinku už obsadila celá skupina osobně. „Původně byl záměr, abychom se lehce odklonili od vesmírné tématiky, která nám je více než blízká od našeho založení. Tak to se nám nakonec opravdu nepovedlo J. Vesmír si nás opět přitáhnul k sobě,“ vysvětluje kapelník David Šmídt. A proč si Eddie vybrali právě planetu Jupiter? „Jupiter má pro nás zcela zásadní symboliku! Je velmi charakterní planetou a gentlemanem zároveň.“

Skupina ve finále vybrala 11 ze zhruba 40 písní dbajíc přitom na jejich silné emocionální zabarvení a čistotu. Hodně se soustředila na zvuk, aby odpovídal parametrům letopočtu 2016 a zároveň vynikly skladby a jejich sdělení. Produkce se ujali opět Jan Žampa a David Šmídt. Na záda jim dýchal talentovaný Ondřej Janchovic v roli co-producenta.

 

Více informací

Jupiter Tour bude následovat na podzim letošního roku a rozhodně to bude hudebně-vizuální intergalaktická procházka.

Eddie Stoilow jsou jednou z nejvýraznějších kapel posledních let. Debutovali v roce 2009 albem The Best Of, pomyslným výběrem toho nejlepšího, co kapela nashromáždila od roku 2004, kdy vznikla. Deska skupině vynesla dvě nominace na hudebních cenách slovenské televize Musiq1, na objev roku byla rovněž nominována na cenách Óčka. Zahrála americké boxerské legendě Miku Tysonovi, koncertovala s One Republic, Simply Red  a Kosheen. Na druhém albu Oh My God hostuje David Koller či Xindl X. Čestným členem kapely je od roku 2011 také brankář Chelsea a české reprezentace Petr Čech, s nímž Eddie Stoilow vystoupili například na při otevírání Českého domu ve Wroclavi na fotbalovém Euru 2012. Je držitelem ocenění Skokan roku v anketě popularity Český slavík 2012. V roce 2013 vydali doposud poslední studiové album Sorry!

 

Poslechněte si nový singl Sun Is Shining: https://youtu.be/Nux_2uTpdJ4

Další info najdete na:

http://www.eddiestoilow.com/

https://www.facebook.com/EddieStoilowMusic/?fref=ts

 

Další info na :http://semilasso.cz/akce/detail/eddie-stoilow