Předprodej byl ukončen

Robert Křesťan & Druhá Tráva - 25 let
KONCERT / Hudba – Folk / Country, Worldmusic

Robert Křesťan & Druhá Tráva - 25 let

úterý 24.5.2016 od 19:30
Musilka, Brno

O akci

DRUHÁ TRÁVA SLAVÍ 25 LET!

Přední česká kapela Druhá tráva, která se během let odchýlila od původního moderního bluegrassu k nadžánrovému výrazu, slaví čtvrt století na scéně. Rok oslav odstartovala vydáním kompletu DVD/CD/zpěvník nazvaném In Concert, které bylo příznivě přijato jak posluchači, tak i kritikou.

 

Těšit se můžete na excelentní výkony nejsilnější sestavy Druhé trávy, ve které se kromě zpěváka Roberta Křesťana sešli bendžista Luboš Malina, dobrista Luboš Novotný, kytarista Emil Formánek, kontrabasista Tomáš Liška a bubeník Kamil Slezák. Aktuální koncertní program Druhé trávy zahrnuje průřez tvorby kapely z celé doby existence skupiny s důrazem na skladby ze studiových alb Marcipán z Toleda, Dylanovky a Pojďme se napít.

Více informací

Druhá tráva vznikla v roce 1991. Od počátku mixuje několik hudebních stylů: bluegrass, folk i rock. Vydala osmnáct alb v Čechách i USA, je několikanásobným držitelem ocenění APH Anděl v kategorii Folk a Country. Pravidelně absolvuje turné po Spojených státech včetně koncertování v centru nejen country hudby v Nashvillu.

Pořadatel

Kulturní středisko Omega