Předprodej byl ukončen

The Backwards
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

The Backwards

úterý 13.12.2016 od 19:30
KD Rubín, Brno

O akci

Vánoční koncert

Kapela The Backwards (Beatles revival) je jedním z nejlepších Beatles revivalů na světě. Největším úspěchem čtveřice je dvojnásobné vítězství na prestižním Beatlefestu v New Yorku v letech 1998 a 2003. Kapela absolvuje ročně mnoho koncertů, vystoupení na veřejných i soukromých akcích různého charakteru.

 

Kapela na svých vystoupeních nabízí působivou hudebně - vizuální show, která potěší každého beatlemaniaka. Na svém repertoáru má několik druhů koncertů, skutečný průřez tvorbou Beatles od nesmělých koncertních začátků, až po období studiových úspěchů posledních let tvorby. Hraje i skladby, které Beatles na veřejnosti nikdy nehráli, protože jsou na koncertní provedení mimořádně náročné. V nejnovějším hudebním projektu kapela vystoupí s novou HUDEBNĚ - VIZUÁLNÍ SHOW, která mapuje celé období tvorby legendárních Beatles - 4 kostýmové převleky ve 2,5 hodinové show.

Mimo známých a osvědčených hitů z raného období "Beatlemánie", kapela ve 2. části zahraje skladby z alb Rubber Soul a Revolver. Ve 3. části diváci uslyší hity z alb Sgt. Pepper´s a Magical Mystery Tour a nakonec písně z období „Abbey Road" (Let It Be, Hey Jude, Something, Here Comes The Sun, Ob-la-di Ob-la-da, atd.).

Kapela se v tomto programu představí i v barevných uniformách a nových stylových kostýmech.