Předprodej byl ukončen

Gat Electra ON BOAT 2016
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Elektronika

Gat Electra ON BOAT 2016

sobota 9.7.2016 od 17:30
Vranovská přehrada, Vranov nad Dyjí

O akci

Dlouho očekávaný mejdan na vodě se blíží.

Opět po roce chystáme kvalitní hudební zábavu s exkluzivními hosty. Jako hlavní nám přijede zahrát "česko – ukrajinský" projekt Andrew Daren and Sadan. Oba borci jsou rezidenti v brněnském klubu Vibe, kde se jim daří vytvářet velmi zajimavý program. Jejich vystoupení jsou hudebně velmi pestrá a jejich beaty se nám budou parádně odrážet krásnými zátokami přehrady .

Jako další na lodi Vranov vystoupí výnikající saxofonista Filip Markes, který bude dělat doprovod k vystoupení VK Studio. Těšit se můžeze také na známé znojemské duo Kepy & Iary D. Program doplní matador Tuko Ramirez se svým soundem. Po ukončení plavby pro vás chystáme také afterparty přímo na hrázi, na balkóně restaurace Přehrada. Zde se k nám připojí zástupce projektu Prague Electric "česko - vídeňský" DJ Oldřich šic. Jr.

Více informací

Důležité změny a informace!!!
Po minulých plavbách jsme zapracovali na organizaci celé akce. Nově budou k dispozici dvě oddělené toalety. Pro plavbu bude posílen bar. Zastávka proběhne opět na Bítově. Kvalitní ozvučení H&K audio tentokrát zajistí Prague Electric.

Cena je 349 Kč.

Plavba se uskuteční opět na lodi Vranov. S blížícím se termínem budeme upřesňovat další podrobnosti.