Předprodej byl ukončen

Oldschool Techno Classics volume 2 (Space DJz , DJ Misjah
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Elektronika

Oldschool Techno Classics volume 2 (Space DJz , DJ Misjah

sobota 29.10.2016 od 19:00
ABC Klub (L klub), Pardubice

O akci

 

Nachystali jsme pro vás pokračování této lehce nostalgické technoparty, která navazuje na veleúspěšný loňský ročník. Stejně jako minulý rok, i letos jsou pro vás připravena dvě pódia. Na hlavním techno pódiu se představí převážně zahraniční hosté. Zde se můžete těšit na rychlé klasické techno, tradičně hrané pouze a jen z gramofonů. Na druhém pódiu nabídneme to nejlepší z české drum‘n‘bass scény.

 

 

 

 

 

 

 

Více informací

SpaceDJz akaJamie Bissmire & Ben Long

Představovat toto uskupení českému party publiku není třeba. Jejich produkce, ať už pod vlastními jmény, nebo z uskupení SpaceDJz či Bandulu, je za 21 let tvorby tak rozsáhlá a natolik oblíbená, že není akce, na které by se jejich desky nehrály. Pro vystoupení v Pardubicích přislíbili speciální set ze čtyř gramofonů a dvou mixů plný energického techna, divokých scratchů tak, jak si je mnozí pamatují z jejich dřívějších vystoupení.

 

DJ Misjah

Je nám velikou ctí, že pozvání do Pardubic přijal tento holandský DJ, producent a velmi vyhledávaný remixér (kdo by neznal jeho megahit Access). Na posledy byl v České republice někdy v polovině devadesátých let. V zahraničí je často obsazovaný na těch nejprestižnějších akcích, jako například Mayday. V Pardubicích od něj uslyšíme techno set servírovaný hned ze 3 gramofonů, který se dnes už jen tak neslyší. Máte jedinečnou možnost zažít jedno z jeho unikátních vystoupení v ČR.

 

The Acidizer

Po letech se do pardubického L-Klubu vrací miláček zdejšího publika - německý DJ, rezident hamburgského klubu Tunnel, který si ihned po svém prvním tuzemském vystoupení získal četnou základnu příznivců. Není proto divu, že se sem často vracel. V jeho setech se mistrně prolínaly různé žánry od house, trance až po různé styly techna. Co si pro nás asi letos připraví?

 

Drum’n‘base pódium je letos pod taktovkou CartelSound a vystoupí na něm dva velikáni české DNB scény - Babe LN a Xmorph.

 

Před začátkem akce proběhne v prostorách klubu od 17.00 hodin burza vinylů, kde můžete prodat, směnit nebo nakoupit zajímavé kousky!

 

V galerii si můžete prohlédnout wallpapery jednotlivých headlinerů a video,se skvělou atmosférou při vystoupení CJ Bollanda z loňského roku.