Předprodej byl ukončen

Nebe - Mirai / Zajedenprovaztour.cz 2016
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Pop, Punk, Rock

Nebe - Mirai / Zajedenprovaztour.cz 2016

středa 2.11.2016 od 20:00
U-klub, Olomouc

O akci

Sympatické objevy české hudební scény – kapely Nebe a Mirai – spojí na podzim síly a vyjedou na klubové turné, které nese příhodný název „ZAJEDENPROVAZTOUR.CZ 2016“. 17 zastávek, 2 kapely, 1 velká společná show, 2hodinový set plný hudebních překvapení.

Nebe

Je to necelý rok, co sympatická poprocková pětice vtrhla do éteru se zbrusu novým designem a singlem Pláštěnky. Singl se zařadil po bok „již zavedených“ hitů jako Vteřina, Než se rozední či Padáky. Začátkem roku kapela přišla s druhým singlem z chystaného třetího alba, které vyjde letos podzim. Novinka s názvem „Zkus na chvíli mi lhát“ rozhodně nepostrádá hitové ambice a opět potvrzuje, že dvojice Petr Harazin / Štěpán Petrů je po právu považována za velkou skladatelskou naději české hudební scény. Dva roky po sobě převzali cenu OSA pro Nejúspěšnější mladé autory v oblasti populární hudby. O kvalitě a oblíbenosti skladeb svědčí i pravidelná vystoupení na předních českých hudebních akcích a festivalech. Na jaře navíc spojili síly s Ewou Farnou a Support Lesbiens a odehráli několik společných koncertů po českých městech.

http://www.skupinanebe.cz/

https://www.facebook.com/skupinanebe

 

MIRAI 

Kapela Mirai se do podvědomí posluchačů zapsala před rokem debutovým singlem „Dítě robotí“, po kterém přišela letní skladba „Souznění“ a průlomový hit „Cesta z města“ (na YouTube již přesáhl 1,3 milionu zhlédnutí). Následovala řada hudebních vystoupení a podzimní support skupiny Kryštof na vyprodaném halovém Srdcebeat tour. Nyní kapela posunula svoji laťku zase o kus výše a představila singl„Divadlo“, který je podle prvotních reakcí zatím jejich nejsilnějším, nejemotivnějším a nejvyzrálejším hudebním počinem. Skupina vydala na podzim loňského roku debutové EP a nyní pracuje na plnohodnotném albu, které by mělo vyjít ještě letos. Mezi skládáním stíhají kluci i aktivně vystupovat a jejich koncert obohacený o působivou bubenickou show by neměl chybět v line-upu žádného festivalu.

http://miraimusic.cz/

https://www.facebook.com/kapelamirai/