Předprodej byl ukončen

LENNY - Hearts Tour 2016
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Pop, Punk, Rock

LENNY - Hearts Tour 2016

středa 5.10.2016 od 20:00
U-klub, Olomouc

O akci

Mimořádně talentovaná muzikantka Lenny přichází s  hitem letošního léta a ohlašuje své první turné k debutové desce Hearts!

 

Její nový singl Hell.o vás nenechá vydechnout od začátku do konce.

 

O výjimečně nadané a charismatické Lenny nebylo chvilku slyšet a všichni s napětím očekávali její další autorský počin. Trpělivost se vyplatila a nový singl Hell.o, jenž podtrhuje výtečně zpracovaný videoklip, rozhodně stojí za vaši pozornost. Poslechnout si jej budete moci naživo už na podzim, kdy Lenny vyjíždí na své první české turné.

Více informací

Tvorba Lenny se od samého začátku vyznačuje silnými muzikantskými kvalitami a o písničkářce je známo, že nepošle novou věc do světa, dokud o ní není naplno přesvědčena. Skladba Hell.o tak procestovala téměř celý svět, než došla své finální podoby. Ke spolupráci na jejím vzniku Lenny oslovila např. Jaroslava Becka, světoznámého českého tvůrce soundtracku k filmům a videohrám (IronMan, Star Wars) nebo žáky ZŠ Jabloňová pod vedením sbormistra Jana Prchala. Na písni se podílela čtyři nahrávací studia včetně nouzovského Sona, libereckého Resound Studia, bratislavskeho Pulp Studia a amerického Sterling Sound. Naživo jej poprvé Lenny představila na loňském Srdcebeat Tour kapely Kryštof.

 

„Písnička Hell.o je o našich vnitřních démonech a o tom, jak se s nimi vypořádáme. Název nemá symbolizovat pozdrav nebo uvítání, nýbrž to, že se démonům postavíme čelem a zbavíme se jich,“  vysvětluje Lenny, která k tvorbě přizvala svého  dvorního kytaristu a producenta Ondřeje Fiedlera, jenž má na svědomí hit loňského roku – píseň Toulavá.  „Myslím, že Hell.o má v sobě velkou sílu už jen tím, že jsme oba přesně věděli, co chceme vyjádřit – Ondra hudebně a já textově. Zhruba před rokem jsme v Anglii natočili první demo a od té doby písničku rozmazlujeme a oba ji střežíme jako oko v hlavě,“  říká talentovaná písničkářka.