Předprodej byl ukončen

N.O.H.A. Noise Of Human Art - DJ SET
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Elektronika

N.O.H.A. Noise Of Human Art - DJ SET

pátek 5.8.2016 od 21:00
Lodní náměstí, Litoměřice

O akci

Kapelu N.O.H.A.není třeba dlouze představovat. Sever Čech zažije show v rámci nového kabátu v podobě DJ SETU (Členové N.O.H.A. DJ setu : MC Chevy (New York, USA), Kaia Brown  (Brooklyn, USA), Philip Noha, Thom Herian, DJ FeFe).

Jako support na akci včetně afterparty, která proběhne v Habaněro Music 
Baru, vystoupí Universal Swing Brothers a Basscoffee.

Pivo poteče proudem a míchané drinky z Habaněra taktéž. 

 

Předprodej do 4.8. 100 Kč, na místě 150 Kč.

N.O.H.A. bio:

Členové N.O.H.A. DJ setu:

MC Chevy (New York, USA), 

spoluzakladatel projektu, „duše“ kapely, textař, nedílná složka projektu, kterému 

propůjčuje své nezaměnitelné charisma, hlas, životní sílu a energii

Kaia Brown  (Brooklyn, USA)

zpěvačka, Stage Performer, skladatelka a textařka, "hlas", nová tvář projektu, světoběžník plná inspirace kultury z celého světa. N.O.H.A. live performance je plná masivních basů a rychlých beatů, přesto kapela dává Kaie prostor pro její osobitý projev, kterým davá N.O.H.A. nový image.

Philip Noha

zakladatel projektu, „hlava“ kapely, skladatel, producent a saxofonista, který udává po celou dobu směr této skupiny. Jeho skladby a produkce písní typu „Di Nero“ „Wanna Play?“„Balkan Hot Step“ nebo „Tu Café“ posunuly N.O.H.A. na nynějšíúroveň.

Thom Herian 

bušící „srdce“ kapely jen málo bubeníku na světě hraje D’n’B naživo jako on. Thomova drum­performance je zážitkem nejen po hudební stránce...

DJ FeFe

„ucho“ projektu , za DJ pultem, vytváří a míchá nový sound, používajíc scratching,

živé efekty a dodává tak N.O.H.A. DJ setu nový ,unikátní zvuk.

 

 

N.O.H.A.

Zakládající členové kapely N.O.H.A., kapelník Philip Noha a MC Chevalier Hadley, se od samého počátku existence kapely soustředili na to, aby měli kolem sebe inspirativní, kreativní a endorfiny překypující muzikanty.

Kapela je specifická stylově otevřeným mixem drum&bassu, world music, dub stepu a energií nabitých groovů.

Hity jako Di Nero, Wanna Play, Dive in your life, a hlavně Tu Café vynesly kapelu na ta největší evropské festivaly.Na pódiu N.O.H.A. exceluje jako smršť, vydávající ze sebe nakažlivou pozitivní energii ,což potvrdily reakce na četná vystoupení během letošních festivalů po Evropě.

N.O.H.A. svou očividnou sympatií pro tradiční hudbu a multikulturnost rozbíjí hranice mezirůznými hudebními směry i světovými kontinenty a přirozeným způsobem tak spojuje dynamický nadupaný groove s živou, veselou a hravou performancí. To je nyní, od září2013, umocněno přítomností nové zpěvačky Kaia Brown, která svým osobitýmprojevem dodává hudbě i živým vystoupením N.O.H.A. novou hudební i vizuální dimenzi.

Kaia Brown se narodila poblíž Washingtonu DC v roce 1982.V roce 2003 se Kaia přestěhoval do New Yorku , kde se začala  věnovat své vlastní hudební kariéře, začala, psát a nahrávat s Brooklyn dub legendou „Dr Israe“l". V New Yorku také spolupracuje s významnými umělci jako Kush Arora, Dub Gabrielem a Chad Jones Process Rebel Pod jménem  "Lady K," Kaia spolupracovala na  vydání  desky "Patterns of War" s Dr. Izraeli a Dreadtone International. Kaia také nahrávala a cestovala se sanfranciským „Heavyweight Dub Champion" .

 

www.youtube.com/user/bandNOHA 

 

 

USB - Universal Swing Brothers

je hudebním projektem multižánrového Dje a producenta MGL (Music Grande Luxe) a nadaného MC a trumpetisty Davida Trumpeteera. Spojujeme klasický Djing s vokály a hrou na živé nástroje. Specialitou je hlavně electroswing prokládaný housem, balkánem, lámaným beatem, či dnb. Vystoupení a sety jsou často kombinací více stylů. Jejich kontinuálnost spolu s gradací djskeho setu a výkonů muzikantů vyvolává v tanečnících to pravé nadšení. 

Všichni ostřílení djs mají za sebou nejednu úspěšnou party s předními světovými 

kolegy. Dovedou rozpálit publikum jakékoli generace.

 

http://www.universalswingbrothers.com/

 

Basscoffee 

je drum and bass-ová grupa zkušených umělců, kteří se kolem dnb pohybují už řádku let. Novým členem je Fredy High, který působící také v grupě raggajungle.cz. je 

služebně mladým producentem a ještě mladším DJem, který je na scéně vidět čím dál tím více. Jeho cesta začíná posloucháním reggae hip-hopových mashupů a remixů, což ho dovádí k nainstalování DAW a prvním pokusům s hudební produkcí. Když po pár týdnech pokoušení se o slazení instrumentálky s acapellou zjišťuje, že to není jen tak, začíná zkoušet "remixování" a náhodou vyplodí první "něcojako" raggajungle track, který ho nakopává k dalšímu zkoušení. Čím více songů má Fredy High na svém účtě, tím více začíná svou produkci hrát i jako DJ.

 

https://www.facebook.com/basscoffee.cz/