Předprodej byl ukončen

Bratři Ebenové
KONCERT / Hudba – Folk / Country, Pop, Punk, Rock, Worldmusic

Bratři Ebenové

středa 19.10.2016 od 19:30
Musilka, Brno

O akci

Kromě tria bratří Ebenových – tedy Marka, Kryštofa a Davida tvoří kapelu: Jiří Veselý (basová kytara, akordeon), Jiří Zelenka (bicí, perkuse) a Pavel Skála (akustické a elektrické kytary). Kapelu dnes již neodlučně doplňuje vynikající jazzový kontrabasista Jaromír Honzák. V roce 2014 vydali Bratři Ebenové nové album Čas holin a zároveň oslavili 30 let od vydání prvního alba „Malé písně do tmy“ (1984).

Bratři Ebeni jsou asi nejzvláštnější skupinou v historii české populární hudby. Kryštof, Marek a David, synové skladatele Petra Ebena a synovci Ilji Hurníka, vlastně do žádného hudebního proudu nepatří. Spojení Markovy kytary, Kryštofova klavíru či flétny, Davidova klarinetu a sopránsaxofonu vytváří ojedinělý ebenovský sound, obohacený dalšími nástroji. Již koncem sedmdesátých let, kdy Ebeni vstupovali na scénu, se v jejich hudbě proplétaly vlivy klasiky, folku, rocku či jazzu a prvky vytříbeného hudebního humoru

Více informací

V případě nákupu 1 - 10 řady jsou garantované řady, které si zakoupíte, ale nikoliv číslování sedadel - tzn. že sedadla nejsou číslována, človek si do zakoupené řady může sednout kamkoliv - garantován počet sedadel!

 

Sál vzadu + balkon = nečíslované sezení!!!

Pořadatel

Kulturní středisko Omega