Předprodej byl ukončen

Swing na Lodi Tajemství
KONCERT / Hudba – Blues, Elektronika, Jazz, Klasika

Swing na Lodi Tajemství

pátek 30.9.2016 od 19:00
Loď Tajemství bratří Formanů, Praha

O akci

Poslení plavba letní sezóny 2016 : 

SWING NA LODI TAJEMSTVÍ 

Taneční finále celé sezóny na palubě divadelní lodi bratří Formanů. Radostně plující tančírna na jedné z největších lodí pražských Náplavek, divadelní lodi Tajemství a magická atmosféra babího léta na Vltavě mají neskutečné kouzlo. 
V hlavních rolích vystoupí elitní formace sólistů nejslavnějšího swingového orchestru Melody Makers Ondřeje Havelky oblíbení MELODY BOYS
a vyhlášený DJ LEPORTIER z nejlepší electroswingové party v Hamburku. 
V programu taneční noci dále vystoupí kapitán plavby DJ MACKIE MESSER, šarmantní DOMKA HOOPLAY, okouzlující taneční diva YAZZ nebo elegantní swingařka KATEŘINA STEINEROVÁ. A to není zdaleka všechno. Jistotou plavby je taneční minilekce na úvod večera, vychytaná palubní cukrárna ALCHYMISTA, dva lodní bary a kotel nejlepšího grogu na řece, makaronky od CUKROVINKY REPUBLIKA, nekuřácký parket nebo WELCOME NAVY RUM pro první hosty grátis.   

PALUBNÍ VSTUPENKY : První vlna lístků za 330 Kč je beznadějně vyprodaná. Druhá série lístků za 380 Kč se vesele prodává tady. NEVÁHEJTE největší loď kotvící na pražských Náplavkách není malá, ale taky není nafukovací !
 

Více informací


● ČASOVÝ PLÁN PLAVBY :

18:30 OTEVŘENÍ POKLADNY 
18:30 WELCOME NAVY RUM 
19:00 BASIES GOODMEN SWING DJS ( swingová kolekce )
19:45 DJ JAMES WING ( electro swing special )
20:30 KATEŘINA STEINEROVÁ ( taneční minilekce )
20:30 MELODY BOYS ( live )
21:00 POZOR ! ZVEDÁME KOTVY - ODPLOUVÁME !
21:30 DOMKA HOOPLAY ( hula hoop show )
21:35 DJ LEPORTIER ( Hamburk )
22:30 YAZZ ( manouche dance ) 
23:30 MELODY BOYS ( live )
23:15 DJ MACKIE MESSER feat. MJT ( live )
23:45 ZAKOTVENÍ - KONEC PLAVBY !

● KAPACITA lodi Tajemství je z důvodu bezpečnosti striktně omezena. První vlna palubních vstupenek za 330 Kč je beznadějně včudu. Další lístky na palubu za 380 Kč vesele mizí tady. Neváhejte, vždyť víte jak bývá plno.

● PROGRAM celovečerní taneční plavby je průběžně aktualizovaný. Jeho finální podobu zveřejněníme tady a na facebooku. 

● POZOR - TEPLE SE OBLEČTE ! 
Romantická podzimní plavba na palubě lodi Tajemství není tropická noc uprostřed léta. Loď Tajemství je letní divadelní scéna bez topení. Návštěvníkům lodě budou k dispozici nejlepší grog na řece a řádící parket Tajemství. Minulé jsme zavírali sezónu až v říjnu. Parket byl rozžhavený až se z lodě kouřilo.

● ZTRÁTY A NÁLEZY 
Všechny dotazy k zapomenutým osobním věcem a pokladům neváhejte zaslat do zprávy na fb profil kapitána plavby. Pokud jste své poklady určitě zapoměli na palubě lodi, vždycky jsme je šťastne našli.

● ADRESA - KOTVIŠTĚ : Loď TAJEMSTVÍ v létě kotví na pražské Náplavce na Výtoni, u železničního mostu. ( Rašínovo nábřeží, Praha )