Předprodej byl ukončen

Feedback je dárek. Jak ho v řízení projektů dávat i přijímat
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

Feedback je dárek. Jak ho v řízení projektů dávat i přijímat

středa 21.9.2016 od 18:30
2FRESH Office , Praha

O akci

Slovo feedback ve vás možná vyvolává negativní emoce nebo ztrátu času. Ale v praxi může často zachránit velké projekty i psychické zdraví celých týmů. Jen je třeba se ho naučit dávat i přijímat. Tak jako dárek.

O tom, proč je feedback důležitý bude na zářijovém 2FRESH Talku mluvit Viky Del Maschio. Můžete se těšit na konkrétní příklady našich projektů, u kterých nám feedback otevřel oči, naučil nás nahlížet na problémy jinak, vylepšil vztahy všech lidí v týmu a nedopustil, abychom se i z velkého projektu všichni zbláznili.

Na pozadí projektů se naučíte jednoduchý, ale podstatný proces správného feedbacku. Ukážeme si, že není feedback jako feedback. Otevřeme také diskusi, ve které se s námi můžete podělit o svoje zkušenosti s feedbackem nebo jeho opomíjením. Pobavíme se o tom, jak lze na stejnou situaci reagovat dvěma odlišnými přístupy a k čemu to může vést. A nakonec si vyzkoušíte podávání feedbacku rovnou na Viky a její premiérové přednášce.

Proč akce není zdarma? Věříme, že nám symbolický poplatek pomůže získat závaznější registrace. Jinak zasvítí sluníčko a budeme mluvit do prázdna, víte jak to chodí ;)