Předprodej byl ukončen

Sto zvířat
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Sto zvířat

úterý 6.12.2016 od 20:00
Fléda, Brno

O akci

STO ZVÍŘAT V ROCE 2016 JEDE TURNÉ "MINISTERSTVO MÝHO NITRA"

Sto zvířat po loňské celoroční oslavě svých pětadvacátých narozenin, kdy odehrálo více jak 120 koncertů i festivalů a vyprodalo velký sál pražské LUCERNY, vyjede letošní rok s novým programem, během kterého přehraje kompletně nové album MINISTERSTVO MÝHO NITRA, které vyšlo na konci loňského roku. V repertoáru kapely pochopitelně nadále zůstávají osvědčené hity jako ŠKOLA, NEJKRATŠÍ CESTA, NIKDY NIC NEBYLO nebo DÁMA S ČÁPEM.

Album MINISTERSTVO MÝHO NITRA, vznikalo během posledních dvou let opět kompletně na texty Tomáše Belka, pod hudbou je podepsán tradičně většinou Honza Kalina. Jedná se o návrat ke zvířecím kořenům a tudíž je třeba očekávat 14 svižných tragikomických písní, jejichž žánrová pestrost je dána i výlety do hudebních stylů pro STO ZVÍŘAT ne zcela typických, jako je funky nebo latina. Názvy songů jako jsou STRUNY PODZIMU, SMÍ HONZA VEN?, TOILETTE LOVE STORY, PRŮHLEDNÁ KOČKA nebo PŘEKRÁSNÁ MUŽ, napovídají, že Zvířata namíchala hořkosladký koktejl s limetkou bizarnosti, s polevou cynismu, navrch s paraplíčkem strachu z blížícího se stáří...

Více informací

STO ZVÍŘAT nahrálo své desáté jubilejní album v životní formě a v této velkokapacitní sestavě: Jana Jelínková - zpěv, Honza Kalina - zpěv, perkuse, Jan Beruška Šobr - kytara, Petr Hostinský - zpěv, klávesy, Jiří Hanzlík - barytonsaxofon, Martin Kachna Líska - trombon, Pablo Herzog - trubka, Willy Versteeg - baskytara a Miki Nop - bicí.

Pořadatel