Akce byla zrušena

Poletíme? & Láska opravdivá - Vánoční koncert
KONCERT / Hudba – Folk / Country, Pop, Punk, Rock, Worldmusic

Poletíme? & Láska opravdivá - Vánoční koncert

středa 21.12.2016 od 20:00
Fléda, Brno

O akci

Poletíme? & Láska opravdivá

Pro Vánoční koncert na Flédě si Poletíme? pozvali cca 30-ti členný pěvecký sbor Láska opravdivá. Toto spojení je předzvěstí velkého hudebního zážitku a dobrodružství. Půjde o první „ostrý“ klubový koncert, pokud nebudeme počítat lednovou zkoušku v klubu Metro, která vzbudila nadšené reakce.

Poletíme? mají za sebou náročný, ale za to úspěšný rok. Po vydařeném jarním turné se skupinou Wohnout odehráli více, než 30 festivalů (České hrady.CZ, Rock for People, Trutnoff Open Air atd.), na kterých se stali senzací. Jejich věhlas tak roste raketovým tempem.

Více informací

Poletíme? kladou důraz na vtipné, poetické a současně přímočaré texty. Odlehčenou formou vypráví o složitých nebo smutných věcech, přesto však dýchají barevnou a veselou náladou a jsou plné svižné rytmiky. Na koncertech se budete smát, tančit nebo vám přeběhne mráz po zádech, když v písni pojmenují váš problém.

S Poletíme? se rozhodně nudit nebudete, což mohou potvrdit návštěvníci festivalů United Islands, Colours of Ostrava, Jam Rock, Rock for People, Trutnov a dalších.

Už jen díky netradičnímu nástrojovému obsazení, se kterým kapela dobře zvládá punk, stejně jako jazz. Jejich hudbu si na internetu stáhlo již více než 40.000 lidí.Kapelníkem, hráčem na banjo, zpěvákem, textařem a zásadní osobností kapely jevýtvarník Rudolf Brančovský. Umělcův netrénovaný hlas stále více poškozený kouřením a pitím stojí na podiu stejně sebejistě, jako starý kapitán dávné plachetnice pevně rozhodnutý obeplout svět. Jeho posádku pak tvoří pětice mořských vlků, kteří vědí přesně, co mají dělat, aby plavba dopadla dobře. Přes fakt, že lodě většinou cestují vodou, se tito námořníci nevzdávají naděje, že jednou s touto lodí opravdu poletí!

Pořadatel