Předprodej byl ukončen

Ladislav Zibura - Pěšky mezi buddhisty a komunisty
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

Ladislav Zibura - Pěšky mezi buddhisty a komunisty

pátek 21.10.2016 od 20:00
Kinosál, Hustopeče

O akci

Ladislav Zibura je po většinu svého mladého života bohém, kavárenský povaleč, spisovatel a bavič. Jednou za čas se z něj ale stává mladík s toulavými botami a pohříchu i neobyčejným talentem ztrácet se v terénu. To pak podniká dlouhé pěší expedice plné nečekaných zvratů.

Loni objel celou ČR se svou beznadějně vyprodanou cestovatelskou show o pěší pouti do Jeruzaléma. Letos se Ladislav chystá vyprávět o své nové pouti s batohem na zádech. Své vyprávění z cest po Nepálu a Číně, kde nachodil přes 1500 kilometrů přijede poprvé představit do kinosálu v Hustopečích.
 

Pěšky mezi buddhisty a komunisty - cestovatelská stand-up comedy s projekcí

24letý excentrický poutník Ladislav Zibura se tentokrát vypravil do Himálaje, neprobádaných údolí čínských řek a zapadlých nepálských vesnic. Ať už ho zrovna zatýká policie, trpí vysokohorskou nemocí nebo zachraňuje lidský život, princ Ládík vším proplouvá s neobyčejnou lehkostí. Příběh jeho 1500 kilometrů dlouhé pěší výpravy je svědectvím o jednoduchosti života a půvabu svobody, u kterého se budete smát od začátku až do konce. Nečekejte ale žádné popisy památek. Projekce je o Číňanech, Nepálcích a jejich životech.

Více informací

Vstupenky:

Výhodná cena 130,-Kč v smsticket online předprodeji

Vstupenky k dostání v TIC Hustopeče.

Vstupenky na místě za 150,-Kč.

 

#LadislavZibura #cestování #standup #show #40dníPěškydoJeruzaléma#Nepal #Cina #Zibura #Hustopece #prenaska #p