Předprodej byl ukončen

Krucipüsk - KruciKreuz Tour 2016
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Krucipüsk - KruciKreuz Tour 2016

sobota 26.11.2016 od 20:00
Music Club Žlutý pes, Pardubice

O akci

„KruciKreuz“ Tour 2016

Vážené dámy, pánové, děti, prostě všichni naši milí fanoušci …………… „SLYŠTE“! 
Chtěli jsme pro Vás připravit něco veselého v tom smutném podzimním čase 2016, proto jsme se rozhodli v obsazení Tomáš Hajíček-vocal, Vojtěch Douda-drums, Jarmut Gabriel-guitar a Jirka Zika-bass prokřižovat naši krásnou vlast pod hlavičkou „KruciKreuz“ Tour 2016, které čítá 12 měst Čech a Moravy. Tento negerskými grooves, prostopášnou melodikou a srdceryvými texty nabitý počin dorazí i do legendárního pardubického klubu Žlutý pes.
Jako host s námi tentokrát budeskupina JegR, která nám Vás předehřeje poctivým rock´n ´rolem v undergroundovém těstíčku. Krucipüsk , kromě svých zásadních hitů, naleje do Vašich těl průřez svou 26-ti letou tvorbou a to vše za podpory dvorních inženýrů a to dechberoucích světel Milana Hodise a briliantového zvuku Satandy Urbana. Kvalitního merchandise bude po celou dobu trvání tour dostatek, tak vyprázdněte štrozoky, ať jsou Vám ty Tintili Vantili alespoň na něco dobrý :)
Je možné, dá li Bůh, že tato láskyplná parta představí i nějakou tu novinku z připravovaného 11-tého CD+LP, které spatří světlo světa 1.11.2017 a ponese latinský název „SINE AMORE NIHIL“.
Jak je vidno a nakonec i slyšno, Krucikluci se neflákají , jenžto „práce šlechtí“, a oni tento „Klasikův“ slogan bezesporu ctí!

Děkujeme za přízeň a máme se zase na co těšit!!!

Vaši Krucipüsk

Více informací

Více na www.krucipusk.cz nebo na Žluťáckým FB.

Pořadatel