Předprodej byl ukončen

Apollinaire + Living (NO) + Overland Inn (FR) + kool-aid
KONCERT / Hudba – Elektronika, Pop, Punk, Rock

Apollinaire + Living (NO) + Overland Inn (FR) + kool-aid

úterý 1.11.2016 od 19:30
Music Bar Velbloud, České Budějovice

O akci

Pražští Apollinaire, norští Living a francouzští Overland Inn jedou poprvé do Budějovic. Vystoupí 1. listopadu 2016 v Bloudu ještě spolu s budějovickými kool-aid. Vstupenky v předprodeji za 120 Kč jsou k dostání na SMSticket, GoOut.cz anebo přímo v klubu.

Více informací

Apollinaire (synthpop – Praha)

Nová kapela na české hudební scéně za kterou stojí kytarista The Prostitutes Martin Přikryl, Tereza Vytisková (alias Edna Green) a Zdenda Lichnovský (Peter Pan Complex, blacksheepboy). V prosinci vydala debutovou desku "Nocturne", kterou pokřtila v pražské Meetfactory a je mezi objevy roku 2016 od United Islands.

www.facebook.com/apollinaireaudio

Living (psychedelic pop – Bergen)

Norská kapela Living za svou roční existenci vydala 2 singly, které si získaly pozornost celosvětových magazinů (The Fader, Pitchfork) zahrála si na showcase festivalu SXSW v Austinu, má za sebou turné po USA, účast na největších norských festivalech (např. Oya) a již také první koncert v Praze v Paláci Akropolis.

www.facebook.com/livingno

Overland Inn (electronic trip-hop – Poitiers)

Francouzské duo má na svém kontě již 2 alba a koncem září vydalo novou desku "Between a Dog and a Wolf". Mají za sebou koncerty po celé Evropě (Portugalsko, Velká Británie, Německo, ČR). 

www.facebook.com/overlandinn

 

kool-aid (alternative rock - České Budějovice)

www.facebook.com/koolaid.music