Předprodej byl ukončen

Folk Team + Pozdní sběr
KONCERT / Hudba – Folk / Country, Worldmusic

Folk Team + Pozdní sběr

středa 16.11.2016 od 19:30
Musilka, Brno

O akci

Legendární brněnská skupina Folk Team bývá žánrově vřazována k folkrocku či softrocku, některé skladby jsou laděny bigbítově, jiné inklinují k čistému folku až šansonu. 
Členové Folk Teamu však nikdy nepřemýšleli o svém stylovém zařazení a hráli spíše to, co sami cítili
Hlavní repertoár je dílem dvojice Venclovský – Huvar. Skupina funguje bez přerušení činnosti více než 40 let, i letos odehrála řadu samostatných koncertů i festivalových vystoupení a to jak na folkových tak na rockových festivalech.
Kapela vydala 6 studiových alb a 6 výběrových, na svém kontě má také 2 DVD. Aktuálním albem je záznam koncertu na CD/DVD Folk Team – Jako živýí.

Více informací

POZDNÍ SBĚR - Výběrová sestava muzikantů napříč žánry... rock, folk, jazz, blues, country, funky... vše elegantně propojené v aktuální sestavě kapely Pozdní sběr. Autorský přístup frontmana kapely Jiřího Pařeza - zpěv a akustická kytara, doplněný osobitým rukopisem jednotlivých hudebníků, Michael Vašíček - elektrické kytary, lap steel, mandolína a zpěv, Jiří Meisner - baskytara a zpěv, Karel Macálka - elektrické, akustické kytary a zpěv, Štěpán Baloun - klávesy a zpěv, a Tomáš Hanke - bicí, dozrál z hlediska vinařského do stadia výběr z bobulí. Pozdní sběr potěší, výběrem toho nejlepšího ze své tvorby, všechny milovníky dobré muziky

Pořadatel

Kulturní středisko Omega