Předprodej byl ukončen

Roman Horký a Kamelot, Tony Joch a přátelé
KONCERT / Hudba – Folk / Country, Worldmusic

Roman Horký a Kamelot, Tony Joch a přátelé

sobota 5.11.2016 od 19:30
Šemberovo divadlo, Vysoké Mýto

O akci

"Legendární brněnská skupina Kamelot v čele s Romanem Horkým, proslulá mnohými hity (např. Zachraňte koně, Země antilop, Honolulu), se pohybuje
na hudební scéně již 34 roků. Na jeviště Šemberova divadla ve Vysokém Mýtě se vrací po 7 letech a svým předvedeným hudebním výkonem zcela jistě potěší návštěvníky tohoto koncertu. Autorem textů a skladatelem hudby je zpěvák a leader skupiny Roman Horký, který je v současné době jediný člen původního Kamelotu. Jako předkapela se představí svitavská folkrocková skupina Tony Joch a přátelé".

 

Více informací

"Všechno začalo v Brně v roce 1982. Roman Horký a Radek "Bůček" Michal – dva nadšenci, kteří založili kapelu a rozhodli se dobýt svět. Život byl o kytarách, písničkách a hlavně o energii a radosti. Tak vznikla skupina Kamelot. Roman Horký neupřednostňuje žádný hudební styl. Dává svým písničkám takový kabát, jaký cítí, že jim patří. Jednou modernější, jednou tradičnější. Sjednocuje je jejich společný duch. A právě proto je dnes velice těžké skupinu Kamelot žánrově zařadit. Mnohé z více než tří set skladeb Romana Horkého připomínají deníkové záznamy nálad a pocitů písničkářovy duše. Když procházíme jeho alba, jako bychom měli na dlani jeden lidský život. V jeho záznamech štěstí nebo smutku cítíme odraz toho, čím žijeme my sami. Kamelot je svět dynamických melodií, životních myšlenek a názorů. Skupina Kamelot dávno překročila hranici žánru Folk a Country. Jak sám leader Roman Horký uvádí, když už je potřeba někoho někam zařadit, sám by pro svou skupinu vytvořil zatím neexistující škatulku "Pop-tramp".

Další akce pořadatele

Kamelot - Roman Horký 60 - 11. května od 18:00, Na louce pod skálou, Senorady