Předprodej byl ukončen

Dire Straits
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Dire Straits

pátek 31.3.2017 od 20:00
Zoner Bobyhall, Brno

O akci

Již je tomu více než 35 let, kdy píseň Sultans of Swing ovládla rozhlasová vysílání po celém světě a právě v tomto čase se zrodilo legendární Dire Straits. Skupina, která se svými 120 miliony prodaných alb přepisovala rockovou historii a vyprodávala ty největší stadiony, se v čele s Markem Knopflerem dostala na nejvyšší pomyslnou hudební metu. Ta trvala v nejzákladnějším složení pouhých 15 let, ovšem masivní zájem o kapelu pokračoval i po odchodu Marka, který se začal koncem osmdesátých let věnovat vlastím projektům.

Současné seskupení Dire Straits s hlavičkou Experience nyní vyjíždí po letech na světové turné a za účasti několika původních členů si můžete vychutnat neopakovatelnou show. Neocenitelní hudebníci, držitelé cen Grammy, jako saxofonista Chris White, kytatista Terence Reis, na bicí Chris Whitten, klávesista Simon Carter, Tim Walters a James Powell se právě prohání světovými městy, jenž některé již hlásí „sold out“ (vyprodáno)

Více informací

V České republice se můžete těšit rovnou na dvě zastávky tohoto unikátního turné, a to v brněnském Bobycentru 31.března a ostravské hale Gong hned na 1.dubna.