Předprodej byl ukončen

Thom Artway + Light & Love
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Thom Artway + Light & Love

čtvrtek 10.11.2016 od 20:30
Anděl Café, Plzeň

O akci

Písničkář Thom Artway, rodák z valašských Vlachovic, debutoval již v listopadu roku 2013 prostřednictvím EP “Still Standing in the Unknown“. V roce 2015 vydal svůj první singl “I Have no Inspiration”, který se stal na dlouhou dobu jednou z nejhranějších písní v českém rádiovém éteru.
Směs folku, popu a rocku dále přesahuje svým prvním studiovým albem “Hedgehog“, které vychází 30. září 2016 u Warner Music.
Thomův talent a píle se projevily například vítězstvím v anketě Žebřík, vy se však můžete
přesvědčit hned na dvanácti koncertech aktuálního turné, jehož neodmyslitelnou součástí jsou
sympaťáci Light & Love z Nového Jičína. 

Sourozenecká dvojice Light & Love patří k nejvýraznějším domácím zjevením. Pánové Johny a Kosak alias bratři Honza a Lukáš Balcárkové se mohou pochlubit dotaženou produkcí studiových nahrávek i fascinující přirozeností na koncertech. Jejich talentu si už všimli i slavnější kolegové – Richard Krajčo z Kryštof (remix skladby Srdcebeat), produkčně se Light & Love podíleli na skladbách Voxela, Adama Mišíka nebo nováčků Mirai. Bratři dříve působili v kapele Johny Said The Number, jenž si vybudovala slušnou pozici na české alternativní scéně. Mladá skupina se prezentovala hlučnější kytarovou muzikou a na seznamu interpretů, které je třeba sledovat, ji měla řada novinářů. Po slibném začátku přijalo jádro kapely nové jméno a pod hlavičkou Light & Love se orientuje na popovější muziku. Hned první singl Blueberry Sky se šestadvacet týdnů pohyboval mezi nejhranějšími nahrávkami v tuzemském éteru, na něj talentovaná dvojice navázala skladbou True. Na podzim 2016 vydali své debutové album Surrender To The Stars.