Předprodej byl ukončen

ATMO music + Lipo (tour SEN)
KONCERT / Hudba – Hip-hop / Rap, R&B

ATMO music + Lipo (tour SEN)

sobota 17.12.2016 od 20:00
Dance Pivovar, Rychnov nad Kněžnou

O akci

Skupina ATMO MUSIC vyráží na turné k albu Sen. V průběhu října, listopadu a prosince se Beef, ODD a jejich hosté zastaví v devatenácti českých městech včetně Ostravy, Brna, Rychnova nad Kněžnou nebo Českých Budějovicích.

ATMO music + Lipo (tour SEN)

Více informací

"ATMO music" je libereckým hudebním projektem jehož hlavními členy jsou rapper "Beef" a hudební producent "ODD" (V jeho širším základu však můžeme nalézt i rappera Lipa (BPM) nebo zpěváka Jakuba Děkana známého z kapely JUST TRY, či jiné muzikanty). ATMO music vychází především z kořenů ovlivněných rappovou hudbou, ale díky společnému vkusu a nalazení obou hlavních interpretů se otevírá více žánrovým přesahům.

"Beef" začínal s rapem v podstatě ještě jako dítě v kapele ....., Už v tu dobu - i přes přirozenou naivitu textů - bylo jasné, že má v sobě neobyčejný cit pro rytmus a vnímání hudby. ODDeho producentského talentu si před dvěma lety všiml LIPO, a ukázal ho světu na své desce "Víc než hudba", kterou právě ODD z větší části produkoval. Na své desce dal Lipo prostor i Beefovi v songu "Naposled". V tu dobu již ODD s Beefem pracují na prvních věcech, které zaujmou svým neorthodoxním, muzikálním přístupem. V současnosti, i za pomoci Lipa ladí songy na svojí debutovou desku.