Předprodej byl ukončen

Peru
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

Peru

čtvrtek 8.12.2016 od 19:00
Expediční klubovna, Brno

O akci

Peru zažité o co méně cestovatelsky, o to více dobrodružně a mysticky.

                V několika příbězích se vydáme spolu za nesčetnými "náhodami" a dobrodružstvím, které jsem prožil na mém objevování Peru i sám sebe. Na cestu, která mi dala šanci prožít to, co jsem někde v podvědomí toužil prožít, ale strach mi stavěl překážky, abych na ni vykročil. Takové mé příběhy bláznovství, které jsem si snil a ony se staly skutečnosti.

                Na této cestě zavítáme v Peru nejen na tradičně navštěvovaná místa, ale vydáme se i na ty, které jsou pro místní duchovně a historicky silnější. Přitom nejsou zavalené davy turistů. Setkáme se s Šamany a jejich láskami, s příznivci Krišny, s povstalci, stávkujícími rolníky, lidmi vysoko v horách žijícími mimo Systém. Rychle projdeme místy, kde bychom potřebovali kapsu plnou peněz, abychom měli více času na ty, kde není potřeba mít kapsu plnou solů a dolarů, ale srdce naplněné dobrodružstvím a špetkou odvahy. Nejprve navštívíme prastaré památky a potom se vydáme do hor  a pralesa, abychom nakonec došli  do hliněné vesničky u moře. A po celou dobu nás budou provázet  prazvláštní náhody  a setkání.  

                Případné další Peruánské příběhy budeme uveřejňovat a plánovat na www.svycarna.eu

Více informací

Robby Kubáň - tvořitel Ekologického volnočasového centra Švýcárna (www.svycarna.eu), nenapravitelný romantik s žhnoucí touhou poznávat co nám život přináší aby nám pomohl se rozvíjet.

Koktejl zájmů: Ekologie, příroda, lidé, zvířata, AkroJóga, historické stavby a tajemná místa, REIKI, OSHO i jiné meditace, Improdivadlo i divadlo, keramika, jambe, tanec Zouk, cestování, fotografování, netradiční sporty a místa...