Předprodej byl ukončen

Brodinski (FR)
KONCERT / Hudba – Elektronika, Hip-hop / Rap, R&B

Brodinski (FR)

pátek 3.2.2017 od 21:00
Fléda, Brno

O akci

DJ a producent Brodinski patří k nové vlně francouzského elektra. Překračuje a rozmazává hranice hudebních žánrů a vytváří si vlastní mix taneční hudby. #concert #techno #hiphop #rap

[b]Jeho sety pokrývají noisy techno, bass heavy house i minimal techno, které kombinuje s hiphopovými elementy. Po tour v USA, založení vlastního labelu Bromance Records a spolupráce s Kanye Westem přijede ukázat svůj um i na Flédu.

Více informací

Už od počátku vstupu na hudební scénu po roce 2000 na sebe Louis Rogé aka Brodinski strhával pozornost. V roce 2011 se podílí na vzniku labelu Bromance, pod kterým vznikají respektované párty a jeho členové získávají stálé místo v playlistech rádií.

Brodinski má za sebou několik EP, v roce 2015 vydal debutové album Brava. Jeho láska k hip hopu ho přirozeně vede ke spolupráci s umělci jako Danny Brown, Evil Nine nebo Kaytranada, který vydal EP pod labelem Bromance. Brodinski rovněž spolupracoval s Kanye Westem na jeho album Yeezis, na kterém koprodukoval 2 tracky Send it up a Black Skinhead.

Pořadatel