Předprodej byl ukončen

Back to the 2000': Crazy Town (USA), The.Switch a další
KONCERT / Hudba – Metal, Pop, Punk, Rock

Back to the 2000': Crazy Town (USA), The.Switch a další

úterý 17.1.2017 od 19:00
Rock Café, Praha

O akci

BrainWave Production & Bandzone.cz uvádí:
BACK TO THE 2000' - velkolepou nu-metalovou retro show!

Do České republiky dorazí kultovní Crazy Town z Los Angeles, kteří počátkem 21. století kralovali hitparádám se svým singlem "Butterfly", ty doplní další kapely, které se pohybují okolo žánru by-metalu a na závěr večera vás čeká afterparty s největšími nu-metalovými hity z přelomu tisíciletí. 

CRAZY TOWN / THE.SWITCH / ILL DOSE / AT•LANTIS / LIMBO PLANET / SZKRAT / DJ VEGY A NULA / THEM DARNED TEENAGERS

Více informací

Začátek třetího tisíciletí přinesl takové skladby jako je "Last Resort" od Papa Roach, "In The End" od Linkin Park, "Break Stuff" od Limp Bizkit, "Chop Suey!" od SOAD, "Youth Of The Nation" od P.O.D., "Freak On A Leash" od Korn nebo "Butterfly" od Crazy Town. Právě ti se 17. ledna představí jako hlavní hvězda večera. Crazy Town jsou californská nu-metalová formace, kterou již od roku 1995 táhnou dva frontmani Seth "Shifty" Binzer a Bret "Epic" Mazur. CT se po singlech "Darkside" a "Toxic" proslavili třetím songem "Butterfly", který se nějakou dobu držel na první pozici hitparád v USA, Německu, Rakousku, Norsku nebo například Švýcarsku. Úspěch této skladby už CT nikdy nepřekonali. V roce 2003 se pak rozpadli a dali se zpět dohromady až po několika letech, před rokem však vydali novou desku "The Brimstone Sluggers", která určitě také stojí za poslech. V Rock Café se můžete těšit jak na novou tvorbu, tak na všechny staré hity! 

Kromě Crazy Town ale vystoupí celá řada dalších umělců v čele se špičkou domácí nu-metalové scény - kapelou The.Switch, která funguje již od roku 1996. Za svoji historii získali The.Switch mnoho ocenění od hudebních časopisů, televizních stanic až po soutěže kapel. Sdíleli pódium s mnoha světovými hvězdami jako například KoRn, Disturbed, Skindred, Karnivool či Anthrax, vystoupili jako headlineři řady festivalů a vydali 5 úspěšných plnohodnotných alb a 6 EP, se kterými nadchli zástupy fanoušků i hudebních kritiků. Po dvaceti letech existence vychází šesté album s eponymním název The.Switch, které vzniklo v americkém Seattlu v Robert Lang Studios, kde v minulosti nahrávaly kapely jako Nirvana, Linkin Park, Foo Fighters, R.E.M. nebo Alice in Chains.